Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam problem z kurierem by odbierał paczki z kodu 72-113
mam np. 12 paczek zlecam odbiór a kurier dzwoni że po paczki nie przyjedzie bo nie ma czasu albo miejsca
i walczę z nim już długo co zrobić w takiej sytuacji? skarga do allegro? bo już siły mi brak
@rybydostawu allegro nic z tym nie zrobi 😞 możesz zawozić do POKu lub walczyć z kurierem 😞 @InPost jak rozwiązać teki problem ???
@InPost ??
Prosimy o przesłanie zgłoszenia w tej sprawie na adres pomoc@inpost.pl
W zgłoszeniu prosimy o podanie numeru przykładowej przesyłki oraz numeru zlecenia na podjazd kuriera jeśli kurier odbiera przesyłki bezpośrednio od Nadawcy.
Witam, mój kurier raz odbiera przesyłki raz nie i nie odbierają telefonów. Dzisiaj 60 paczek musiałem zawieźć do punktu sam i dobrze, że kogoś zastałem. Szef punktu mnie olewa jestem z Buska Zdroju gdzie złożyć skargę
W przypadku takiej sytuacji prosimy o każdorazowe jej zgłoszenie za pośrednictwem naszych kanałów:
1) czat/messenger
2) formularz kontaktowy https://inpost.pl/kontakt
3) infolinia: 722 444 000 / 746 600 000
Prosimy wówczas przygotować takie informacje jak: numer zlecenia i przykładowy numer nieodebranej przesyłki oraz kontaktowy numer telefonu.
Sprawa jest następnie przekazywana do oddziału obsługującego dany rejon adresowy, z prośbą o weryfikację zgłoszonej sytuacji i odbiór przesyłek.