Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysyłam kolumny z których kazda waży ~20 kg nie mogę ich nadać jako jedna przesyłka bo przekracza wagę gabarytową zmieniłem cennik na wysyłke 2 sztuk i w przypadku kuriera DPD (mam umowę) jest OK bo wyświetla się dopłata za drugą sztukę.
Natomiast przy Allegro Kurier DPD nie mam możliwości dodania opłaty za drugą sztukę i wychodzi że za 13,99 zł klient kupuje komplet jako jedna sztukę,
co zrobić żeby oferta wyświetlała się jako dwie sztuki i żeby klient dopłacił za druga kolumnę , którą i tak muszę nadać jako oddzielną paczkę ?
@ELEKTROMARKET jedyne co to wystawić ja jako 2 sztuki, i ustawić wysyłka 1 sztuki w paczce 🙂 nic innego nie zrobisz 😞
Co nie zmienia faktu że jak chcesz możesz se wygenerować drugą paczkę do tego zamówienia 🙂
zaraz spróbuję wystawić jako dwie sztuki
@ELEKTROMARKET tylko w cenniku dostawy daj 1 sztuka w paczce to po zakupie 2 sztuk będziesz miał dwie etykiety 🙂
mam wystawione jako 2 sztuki ale obawiam się że kupujacy kliknie jedna sztukę i wpłaci 13,99 za wysyłkę kompletu
a jak wygenerować konieczność kupienia drugiej sztuki ?
@ELEKTROMARKET jest ryzyko jest zabawa 🙂 tu możesz mieć problem, najlepiej na zdjęciu 1 sztuka w opisie że to jedna sztuka i licz się z tym że ktoś będzie chciał 1 sztukę 😄
jpd, dosyć juz mam dokładania do wysyłek kolumn i tak wysyłam tylko kurierem DPD to nie ma smarta, usunę Allegro Kurier DPD, będe nadawał swoim kurierem za 40 zł wpłata i 45 pobranie i cześć
@ELEKTROMARKET a może dolicz do kompletu 13,99 zł i zostaw jak jest, jak wpadnie zamówienie wygenerujesz drugą płatną etykietę 🙂
ale jak to zrobić ? to doliczenie do kompletu ?