Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiemy już ,że nasz ulubiony przewoźnik obniża cenę za dostawy do paczkomatu , czy w związku z tym allegro nie powinno obniżyć dopłat do smarka ? , powinno bo to by było uczciwe , ale tak się niestety nie stanie .
Kiedyś była złotówka doplaty a teraz średnio 5zł u mnie, jak żyć.... A ceny mam jeszcze mniejsze niż kiedyś bo i tak mało osób kupuje .... Nie to co kiedyś. Jak obserwuje konkurencję to od 5 lat mają praktycznie te same ceny na allegro , jak to możliwe? Wszystko idzie do góry, koszta rosną, ciągle jakieś nowe obowiązki za które trzeba płacić a firmy mają ceny takie same!
@AlePiesio wielokrotnie już to pisałem . Wielu sprzedawców / nie pomijając mojej skromnej osoby / traktuje ten serwis jako miejsce odsprzedaży nadwyżek ,stąd Twoje problemy . Serwis ciśnie na maksymalizację zysku przy możliwie najniższych cenach
Czy to dobra droga serwisu ? . a po mojemu nie ,bo prowadzi to tylko do zubożenia asortymentu potęgowanego jakimś głupkowatym systemem usuwania , czy odłączania ofert z katalogu . To nie jest miejsce do prowadzenia regularnej sprzedaży .