anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro notorycznie odłącza prawidłowy produkt i podłącza zły

centrumstali_pl
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

dlaczego notorycznie moje produkty z zaślepkami są źle podłączane?

Podam przykład na ofercie 11807458339. Do oferty został podłączony produkt 'Zaślepka plastikowa wewnętrzna 60x60mm 10szt.'. Odłączam produkt od oferty i podłączam prawidłowy, czyli 'Zaślepka plastikowa do profilu 60x60'. W ciągu kilku godzin Allegro znów odłącza mi produkt i podłącza 'Zaślepka plastikowa wewnętrzna 60x60mm 10szt.'. I tak w kółko.

Oferta dotyczy jednej sztuki a Allegro mi podłącza cały czas produkt 10szt. Dlaczego? Jest to ewidentne wprowadzanie w błąd klienta.

Dodam, że produkt 'Zaślepka plastikowa do profilu 60x60' ma uzupełnione wszystkie wymagane parametry a mimo to Allegro mi to odłącza.

I tak w kilkunastu aukcjach - nie mam czasu codziennie siedzieć i poprawiać to po kilka razy

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mwmonety
#21 Demiurg#

To pokłosie produktyzacji oraz sposobu tworzenia katalogu allegro . 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@centrumstali_pl, zweryfikuję to. Wrócę tu z odpowiedzią.

Maja
   Moderatorka

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@centrumstali_pl, widzę, że w międzyczasie ta sprawa została wyjaśniona mejlowo. 🙂

Powodem, dla którego łączymy ofertę 11807458339 z produktem, jest to, że wszystkie parametry są zgodne z tą ofertą. Poprosiliśmy Cię o zmianę parametru Marka na ZPTS, co pozwoli na zatrzymanie podłączania pod inny produkt. 

Maja
   Moderatorka