Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro One Box - ile kosztuje podjazd kuriera po 1 szt. przesyłki, bo nie jest to wyszczególnione w opisie, nie pisze ani ze jest za darmo ani nie ma kwoty za podjazd.
Były darmowe ale co chwila coś się zmienia więc może moderatorzy podadzą konkret @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jednorazowe podjazdy po przesyłki Allegro One Box i Allegro One Punkt również będą bezpłatne. Aby nadać przesyłki Allegro One Box lub Allegro One Punkt, możesz: dostarczyć je do punktu – automatu paczkowego One Box lub One Punktu. zamówić kuriera, aby odebrał przesyłki z adresu, który wskażesz. Nie zauważyłem żeby nastąpiły zmiany.
Możesz mi gdzie jest taki opis, bo jakoś nie dotarłem do tego opisu.
- bezpłatnie nadawać paczki w zielonych automatach paczkowych Allegro, Salonikach Kolportera lub punktach epaka.pl, Furgonetka, Auchan, Pakersi
lub
- zamawiać jednorazowe podjazdy kuriera.
Koszty jednorazowych podjazdów kuriera dodamy do rozliczeń z Allegro na twoim koncie w miesiącu następującym po miesiącu realizacji danej usługi.
Nawet 1 szt. ??
@mdrogeria wielkie dzięki za sygnał 🌹 Poprawimy ten artykuł, rzeczywiście może wprowadzić w błąd
jak wdać zapisy są nieprecyzyjne więc pewnie warto poczekać na oficjalne stanowisko allegro i odpowiedź od @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@zajcuCześć 🙂 Jeśli zamówisz jednorazowy podjazd po przesyłki Allegro One Box oraz Allegro One Punkt przez narzędzie Wysyłam z Allegro, to jest to usługa darmowa. 🙂