Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam 3 metody do wyboru
Allegro One (Punkt, Box, Kurier) Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro One (Punkt, Box, Kurier)
dlaczego nie możecie wprowadzić 1 opcji? Gdy wybieram Allegro Punkt , Box jest to kurier UPS, Punkt , Box, Kurier tez UPS a Kurier Punkt, Box ,Kurier to juz inny kurier allegro one. Dodatkowo piszecie że oferty pozostają smart gdy cyt.Metoda Allegro One (Punkt, Box, Kurier) to jednocześnie dostawa do punktów odbioru, jak i do drzwi, dostępna w wybranych lokalizacjach w Polsce. Dlatego, gdy udostępnisz ją w swoich ofertach, zaliczymy Ci ją jako jedną z wymaganych metod w jednej oraz w drugiej grupie dostaw. Ale gdy ustawiam opcję z podjazdem UPS Allegro One (Punkt, Box, Kurier) to też się liczy czy chodzi o tę pierwszą z innym kurierem?
Nie mozecie dodac jednej metody dostawy allegro one i juz tylko robicie 3 różne a i tak nie wiadomo o co chodzi? Inni dostawcy maja prosto opisane metody.
Drugie pytanie- kiedyś pisałam,że na pewno niediługo będzie obowiązkowe dodanie allegro one. Nawet jesli komus to nie pasuje,bo co to kogo. I jest i za chwile bedzie obowiązkowy ten pierwszy kurier. A co ze sprzedającymi ktorym to nie pasuje bo np.- kurier allegro one odbiera u nas paczki poznym popoludniem a my juz mamy zamkniete? I nie da się dogadać. Chyba nie bedziecie zmuszac mnie do siedzenia po godzinach bo to juz szczyt narzucania woli i absurd. I nie piszcie ze moge nadac paczki w automacie bo raz- nie bedę dylać co dzien z kopą paczek a nie zawsze mam tez mozliwosc. Więc rozumiem ze sprzedawcy ktorzy nie mogą dodac kuriera allegro one niedługo wyjazd?
Proszę moderatora o nie ignorowanie wypowiedzi i odpowiedź. Wprowadźcie prostą podziałkę allegro one a nie kilka różnych o tych samych nazwach. W panelu sklepu nawet nie da się rozróżnić który to który. Dwa- mam z allegro one same problemy, kurierzy nie przyjeżdżają w godzinach otwarcia ani nie dostarczają paczek- wpisują samowolnie że termin dostawy został uzgodniony z odbiorcą czyli ze mną a nic o tym nie wiem i paczki lądują w innych punktach. Kontaktu z nimi też brak firma widmo, a kurierzy jeżdżą różni i gdy raz trafiło mi się że podjechał to mówił,że nie ma stałego kuriera i kontaktu nie da. A jednocześnie zmuszacie sprzedawców jako obowiązek by wprowadzić te metode dostawy. Osobiście znam wiele lepszych firm kurierskich i to jest dla mnie wyłącznie problem ponieważ u nas na rejonie nie jest to dobra firma i tylko problemy. Dlaczego zmuszacie sprzedawców do korzystania z usług które wam się podobają? A jeśli sprzedawca nie może? I nie piszcie mi żeby latać do paczkomatów..
@petinek_pl jak nie da się odróżnić ? wszystko ładnie jest opisane i dla czego jest rozbite 🙂
Jak masz problem i nie ma Cię w mieście obsługiwanym wybierz bez kuriera co rozwozi UPS i zanoś na koniec dnia do autoamtu lub punktu 🙂