Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie jak w temacie, niestety nie mogę dojść do porozumienia z konsultantami bo zamiast wprost odpisać mi na zadane pytanie to oni cały czas wklejają nic nie wnoszące do mojego pytania regułki i odsyłają do poradników jak nadać taką przesyłkę, a przecież nie o to pytałam.
Chodzi o nadania poza smart czy tam te ich Allegro Delivery.
@Client:118046128 Paczkomaty InPost nie należą do pakietu Allegro Delivery, rozliczasz je z InPostem a możesz nadać poza smartem lub w smarcie na umowie allegro przez MP lub WzA za 10,95 zł lub jako własna umowa Paczkomat InPost w cenach jakie masz na umowie z InPostem 🙂
W cenniku dostaw allegro masz dwie pozycje Paczkomat InPost i Allegro Paczkomat InPost 🙂
Chodzi mi dokładnie o Allegro Paczkomat InPost - to jest usługa należąca do Allegro czy do Inpost?
@Client:118046128 jest to usługa InPosta a na umowie z Allegro stąd mają wynegocjowaną stawkę 10,95 zł
Allegro ma tylko One Kuriera i One Box 🙂
Super dzięki za wyjasnienie, jeszcze tylko to: "usługa InPosta a na umowie z Allegro" - czyli komu w takim wypadku zgłaszać reklamację za zaginioną przesyłkę Inpost czy Allegro. Z tego co wiem to Allegro jest zarejestrowanym operatorem pocztowym.
Reklamację zgłaszasz Allegro ale po pobraniu upoważnienia możesz zgłosić bezpośrednio Inpostowi.
Jest to usługa świadczona przez Inpost, dla klientów sprzedających na Allegro.
Usługa ma własny cennik i regulamin. Należy też pamiętać, że nie ma tu gwarantowanego terminu doręczenia (to jest tylko standardowej usłudze). Nie jest to też usługa kurierska.