Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie rozumiem kto gdzie i kiedy zgłosił moje konto z w/w powodów mam tylko maila z 7 rano że takie coś miało miejsce. **piiip**a pomocy!!!!!!!!!
Próbujesz mi na siłę udowodnić że logowałem się z innej lokalizacji? Dowody w sądzie ciekawe ale na co konkretnie? Poproszę pilny kontakt z moderacją nie mam czasu na domyślanie się. Jedyne co to może zamówienie 8 paczek po terminie wracają do sprzedającego z powodu braku ich odbioru a na końcu taki wał że to jednak sprzedający zawalił bo wysłał nieopłacony jeszcze towar? Pretensje do siebie mogę załączyć swoje IP z lokalizacją skąd pisze
@az1rael pytanie jest inne - jakim prawem serwis zbiera tego typu dane o użytkownikach,
gdzie w regulaminie serwisu są zapisane takie działania, podobnie jak sposób agregacji i przetwarzania tych danych
tu allegro jedzie ostro po bandzie
@RED tak jak mówiłem 1 pozew i nagle lawina i runie wszystko pół regulaminu się wykopyrtnie na pysk
Łamie RODO/GDPR nic dziwnego.
Proszę bez spekulacji bo się obrażę i przejdę na **piiip** lub **piiip** 😄
@Client:98631132 Tak z czystej ciekawości > kogo straszysz odejściem > nas którzy piszą tu na AG rozpatrując po prostu różne warianty sytuacji > czy Allegro, które ma to tam gdzie słońce nie dochodzi, i które się nie przestraszy Twojej rezygnacji > poczekaj na tą odpowiedź z DB i wtedy wróć do nas.
Sprawa bez odzewu!
oeliks ebaiy
Bezsensu niech sobie dadzą spokój.
Weź przestań to nie mój przypadek opisujesz.
Żadnego maila do tej pory nie otrzymałem.
Sprawa jest dla mnie niejasna kupiłem kilka przedmiotów, większość z nich nie odebrałem i wróciły one do nadawców a jeden który odebrałem muszę opłacić za jakiś czas,pomijam już fakt że allegro nie chce wziąć pod uwagę faktu że niektóre przesyłki były w multiskrytkach,może to tu jest pies pogrzebany?
@Client:98631132 Co jest dla Ciebie niejasne? Dla Ciebie to jest normalna sytuacja - kupowanie towaru i jego nieodbieranie? Bawi Ciebie to? Nie wiesz, że kupując towar zobowiązujesz się również do jego odebrania?
Robisz sobie jaja i narażasz zarówno sprzedawców jak i serwis na poważne straty, to DB wyciągnął konsekwencje.
Jak nie umiesz kupować, to po co ci konto w serwisie?