Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z wiadomych powodów rozważam zastąpienie BaseLinkera innym oprogramowaniem. Czy macie doświadczenia z innym rozwiązaniem i możecie coś polecić?
A ktoś z Was korzystał z Apilo i Sellasist i ma porównanie? Gdzie jest szybszy support i co jest bardziej intuicyjne?
Apilo wygrywa tylko lepszym wyglądem, ale Sellasist też nad tym pracuje. Reszta uważam na plus dla Sellasist
A jak z synchronizacją stanów? Pytam bo nawet przy opcji szybkiej synchronizacji wszędzie mi odpowiadają, że Allegro ma lagi i tak naprawdę i tak może to działać z 10 minutowym opóźnieniem.
Korzystasz z systemu "zbieraj i pakuj" w Sellasist (chodzi mi o ten podstawowy, nie za miliony monet)? A jeśli tak to jak tą część oceniasz?
IMO lepsza synchronizacja jest w Apilo, ale tylko dlatego że Sellingo realizuje ją po prostu rzadziej.
Jeśli szukałbyś obszerniejszej informacji, poniżej wrzucam linki do moich recenzji obydwu tych systemów. Starałem się je tak napisać, aby jednocześnie można było porównać te dwa narzędzia 🙂
Apilo:
@AdAllegro Dziękuję Ci bardzo! To zdecydowanie najlepszy opis jaki znalazłam 🙂 Chyba więc padnie na Apilo