Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z wiadomych powodów rozważam zastąpienie BaseLinkera innym oprogramowaniem. Czy macie doświadczenia z innym rozwiązaniem i możecie coś polecić?
Szukałam innego rozwiązania po wpadce BL (pożar serwerowni). Nic lepszego nie znalazłam i nadal pracuję na BL.
No pamiętam że OVH płonęło ale to chyba nie powód do zmian. No jeszcze BL jest drogi.
No niestety BL jest na pozycji na jakiej obecnie jest Allegro. To jest najlepszy kombajn, z tego co szukałam to nie ma w połowie nawet tak rozbudowanego. Ale przęgięcie batona, żebym płaciła 30 koła za miesięcznie.
Serwerownia we Francji bodajże się sfajczyła i były przejściowe dośc spore problemy, ale wyciągnęli wnioski i dane są teraz idealnie zabezpieczone.
Pracuje ktoś może na Xsale / Apilo?
xSale ma wszystkie kluczowe integracje, a integracje z Allegro ma szerszą. Nie ma niektórych mniejszych, ale ma wszystkie kluczowe
xSale ma wbudowaną integracje z ERP więc nie jest potrzebny dodatkowy integrator, dzięki temu łączny koszt xSale jest niższy.
Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania i zorganizujemy indywidualną prezentację - zapraszamy https://xsale.ai
xSale to porażka. Zapłaciłem sporo za wdrożenie i żałuję, pewnie dlatego każą najpierw zapłacić. 😉 System nieintuicyjny, działa powoli i zawiera błędy których sami nie potrafią naprawić jak np. kolejność etykiet która przy zbiorczym wydruku jest losowa. Na pierwszą etykietę danego dnia (albo po dłuższej bezczynności) trzeba czekać 10-15 minut! Potem jedyne 10-15 sekund na każdą następną. Na pytanie jak to obejść? Drukuj etykiety całą noc! 😄 Nie spotkałem się jeszcze żeby płacić za oprogramowanie które jest tak niedopracowane i wymaga specjalistycznej instalacji i płatnego serwisu. Nie polecam!
Ile macie abonamentów MAX liczonych w tej chwili?
Abonament (Indywidualny 6x BL MAX)
znalazłaś jakąś sensowną alternatywę dla BL?
My przeszliśmy na aplikację https://www.easyuploader.pl
Ma akurat wszystkie funkcje, których potrzebowaliśmy i jest śmieszne tania. Polecam przetestować.
Cześć Nelastyle
xSale ma wszystkie kluczowe integracje, a integracje z Allegro ma szerszą. Nie ma niektórych mniejszych, ale ma wszystkie kluczowe
xSale ma wbudowaną integracje z ERP więc nie jest potrzebny dodatkowy integrator, dzięki temu łączny koszt xSale jest niższy.
Apilo, nie tak rozbudowany jak BL, ale cenowo był atrakcyjniejszy.
Ja osobiście szukałem najtańszych rozwiązań i wybrałem prestashop z którym połączyłem Allegro, erlliii, empiczek bez dodatkowych kosztów, oczywiście oprócz tych na utrzymanie serwera około 1000 zł. rocznie i jednorazowe opłaty około 2000 zl. za kilka wtyczek z licencją dożywotnią. Minusem tego, że musisz sam wszytko ogarnąć, ostatnio siedzę nad zadaniami cron i nie mogę przebrnąć.
Witam moduł do erliiiii jakiego twórcy jak można spytać ponieważ szukam .
@ag-party @Ja erliii mam połączone bez modułu, na zasadzie API, to jest darmowa wersja dostępna w ustawieniach erliiii. Jest też płatna opcja chyba 350 zł. Link do niej też dostaniesz w ustawieniach integracji erlii
można by się z Toba jakoś skontaktować? chodzi mi o prestę
IdoSell
Ja od siebie polecam Sellasist - idealna alternatywa dla baselinkera
Ja z pełną odpowiedzialnością polecam system IDEAerp. Funckjonalności o wiele szersze od BaseLinkera i cenowo po ostatnich zmianach też wychodzi korzystniej. Wcześniej był o wiele droższy. Teraz to się wyrównało na korzyść IDEAerp.
Możesz zdradzić koszty (na stronie jest niewiele)