Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dłuższego czasu zastanawiamy się nad wprowadzeniem dodatkowej opcji EKO pakowania, jaką mogliby wybrać kupujący.
Bardzo chcemy poznać Waszą opinię na ten temat, dlatego przygotowaliśmy ankietę, którą możecie wypełnić w tym miejscu.
Liczę na Wasze zaangażowanie, wszelkie komentarze - mile widziane.
Dobrego dnia!
Nie mam dostępu do ankiety, ale moja opinia jest taka:
Nie czas żałować róż, gdy płoną lasy.
Jest taki ogrom spraw elementarnych to poprawienia, zrobienia, wprowadzenia na Allegro...
@gpz500 dzięki za cynk, weryfikuję to 🙂
@gpz500 już działa 🙂
ło kurde, jestem EKO 😮
nawet nie widziałem, myślałem, że te badziewne pudełka to są jakościowo słabe
a to EKO 😄
@cloudcloud - i do tego można głosowac wielokrotnie! 🙂
Tak miało być?
A jakie SOM nagrody..? 😛
@Vryko Uścisk dłoni Prowadzącego 😉
A nie "Ola, pocałuj pana!"? 🤣
@gpz500 Ty chyba komuś źle życzysz...moja żona umie strzelać, a miejsce w ogródku nam się kończy...:P
@_HolaOla_, not siur, kiedy ten akurat robi jakiś ważny manewr na drodze 😮
@_HolaOla_ Ja już się Wam naściskałem dłoni..podczas spotkań Allegro np. Tera to ja kcę coś konkretnego. Może pendrive ze słów "allegro", jaki kiedyś wygrałem? Albo notatnik Allegro? Smyczkę? 😛
@Vryko Rękę Maćka może i ściskałeś, ale naszych to na pewno nie. Skoro jednak wolisz zeszyt albo smyczkę, to niestety musisz poczekać na inne konkursy 😔
@_HolaOla_ Bo jak były owe spotkania, to Szanowna Koleżanka zapewne jeszcze uczęszczała do przedszkola 😛
@Vryko Myślę, że byłam wtedy już w podstawówce 😀
@_HolaOla_, ojojojojooooojj 😊 🤗 musiała być taka urocza 🤗 (i grzeczna) 😄
@konto zamknięte ...a teraz jej przeszło? 😛
a czekaj, sprawdzimy 🙂
<głaszcze @_HolaOla_> 🤗 🤗
Zaraz wszyscy będą mieli EKO opakowania żeby doliczyć kilka złotych za pakowanie, bo dziś trzeba ją dodawać do towaru nawet jak jest odbiór osobisty 🙂
Kto to będzie weryfikował, każdy karton jest EKO + wypełnienie w postaci makulatury z odzysku a 2 -3 zł do transakcji za opakowanie można doliczyć 😄
eko sreko
może tak allegro najpierw wyedukuje Kupujących co to jest eko opakowanie?
a Sprzedających szczególnie firmy nauczy co znaczy opakowanie produktu?
https://www.biznes.gov.pl/en/publikacje/2241-obowiazki-dostawcy-towarow-opakowania
i serwis Allegro zamiast zabawy w tzw eko wprowadzi obowiązek dla Sprzedawców
podawania numerów BDO?
(mam pytanie czy allegro raportuje do BDO ilość zużytych kopert w których wysyła faktury?)
bo na gruncie obecnych przepisów opakowanie przesyłek to nie jest już zabawa
i niezastosowanie się do przepisów rodzi możliwość otrzymania drakońśkiej
kary przy której kara za złamanie kwarantanny to pikuś
Radzę każdemu Sprzedawcy publicznie twierdzić, że używa do wysyłek tylko eko opakowań
pochodzących od/z innych używanych przesyłek
https://allegro.pl/oferta/grill-weglowy-activa-angular-ruszt-zeliwny-zestaw-8982058206#aboutSeller
ten sprzedawca nie podaje numeru bdo
dlaczego piszę o edukacji Kupujących ? bo za coś takiego otrzymaliśmy komentarz negatywny
Kupujący miał problem i twierdził, że otrzymał towar zawinięty w śmieci - poprosiliśmy o zwrot opakowania= to odesłał z go z towarem i wystawił negatywa
do ponownego