Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie pamiętam już jak to było w zeszłym roku, ale chyba jeszcze przychodziły maile przypominające o tym, że zbliża się koniec terminu dokonania płatności za wygraną aukcję. W tym roku nic nie przychodziło i (mimo że sam wysyłałem takie przypomnienia) mam wysyp aukcji WOŚP, które kończą się anulowaniem nieopłaconego zamówienia. Zwrócił się do mnie jeden z kupujących, że chciałby opłacić takie anulowane zamówienie. Czy jest to w ogóle możliwe? Można tę płatność jakoś przywrócić?
Mi też się zdarzyło przegapić płatność za jedną swoją wygraną aukcję WOŚP i też bym chciał przywrócić możliwość płatności za anulowane po 30 dniach zamówienie.
Pomocy!
Takie zasady, 30 dni na zapłacenie to za mało? Zapytaj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=68728668-bee9-4103-b576-ebda6ed292d0
@martinezowiec bardzo mi przykro, ale nie ma technicznie możliwości, aby opłacić anulowane zamówienie. Sprzedający musieliby wystawić oferty ponownie, nie ma już ofert w ramach WOŚP, być może rozwiązaniem będzie dokonanie wpłaty jako darowizny po zakupie bezpośrednio na konto fundacji.
Tak właśnie napisałem tej osobie, która wygrała, że musi zapłacić na konto fundacji.
W ramach przekazywania sugestii czy możesz przekazać żeby w przyszłym roku jednak wysyłało Allegro maile przypominające o mijającym terminie zapłaty za aukcję?
@martinezowiec jasne, dziękuję! Przekazałam Twoją sugestię 🙂