anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne wysyłanie paczek

CarlosXYZ
#7 Wielbiciel#

Witam,

czy jest jakaś integracja żeby aplikacja automatycznie przygotowywała przesyłki do zamówień? Na Baselinkera mnie nie stać, mam kilka tysięcy małych paczek miesięcznie i koszt BL jest nie do udźwignięcia. Potrzebuję tylko czegoś, co pozwoli mi wygenerować listy automatycznie.

Teraz w Allegro muszę dla każdej paczki wpisać ręcznie wagę i wymiary i tracę na to kilka godzin dziennie. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Za darmo? nie da się.

oznacz moderatorów

CarlosXYZ
#7 Wielbiciel#

Nie ma być za darmo, ale BL to koszt jak wiadomo kosmiczny przy 5000 zamówieniach (a są niskiej wartości)

oznacz moderatorów

AGD-SERVICE
#13 Ambasador#

Chyba musisz bardziej dokładnie opisać sytuację.

Ja np. Przy sprzedaży z Allegro korzystam z InPost i Poczty Polskiej.

I wszystko jest generowane automatycznie - paczkomaty, zaznaczasz gabaryt, Kurier InPost - wpisujesz wagę.

Poczta Polska - paczki  - nic nie robię. Listy - wpisuję wagę, na wszystkich jak leci po 300 gram - ale to tylko dla wygody dla naszych PZO (Pani Z Okienka) - w miastach tego nikt nie robi i na poczcie sami sobie ważą listy.

oznacz moderatorów

CarlosXYZ
#7 Wielbiciel#

Paczka DPD - trzeba dla 300 paczek wpisać każdej wagę i wymiary (np. 10 kg, dlugosc 80, szer 50, wys 25). 

Gdyby była integracja to każy produkt ma podane wymiary i wage i samo sie to wygeneruje i zapisze w A6 do wydruku. 

oznacz moderatorów