Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
czy jest jakaś integracja żeby aplikacja automatycznie przygotowywała przesyłki do zamówień? Na Baselinkera mnie nie stać, mam kilka tysięcy małych paczek miesięcznie i koszt BL jest nie do udźwignięcia. Potrzebuję tylko czegoś, co pozwoli mi wygenerować listy automatycznie.
Teraz w Allegro muszę dla każdej paczki wpisać ręcznie wagę i wymiary i tracę na to kilka godzin dziennie.
Za darmo? nie da się.
Nie ma być za darmo, ale BL to koszt jak wiadomo kosmiczny przy 5000 zamówieniach (a są niskiej wartości)
Chyba musisz bardziej dokładnie opisać sytuację.
Ja np. Przy sprzedaży z Allegro korzystam z InPost i Poczty Polskiej.
I wszystko jest generowane automatycznie - paczkomaty, zaznaczasz gabaryt, Kurier InPost - wpisujesz wagę.
Poczta Polska - paczki - nic nie robię. Listy - wpisuję wagę, na wszystkich jak leci po 300 gram - ale to tylko dla wygody dla naszych PZO (Pani Z Okienka) - w miastach tego nikt nie robi i na poczcie sami sobie ważą listy.
Paczka DPD - trzeba dla 300 paczek wpisać każdej wagę i wymiary (np. 10 kg, dlugosc 80, szer 50, wys 25).
Gdyby była integracja to każy produkt ma podane wymiary i wage i samo sie to wygeneruje i zapisze w A6 do wydruku.