Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie to padło? Czy macie to samo?
Zaczęło się od tego, że wyświetliło komunikat, że nie można zmienić statusu zamówienia. Po odświeżeniu, mieli w kółko i nie wyświetla w ogóle zakładki 😕
Menedżer Sprzedaży też kołuje cały czas...
Potwierdzam - nie mogę spakować zamówień, bo nie wyświetla się ta część Allegro.
Codziennie jakiś problem techniczny.
ALLEGRO - co się z wami dzieje?!
W ogóle nie widzę swoich ofert, zamówień, wiadomości.
wszystko padło nic nie można zrobić, nie wczytują się zamówienia, moje oferty itp. NIe da się zakończyć aukcji.
Nie działa wystawianie, podgląd zamówień i ofert.
Ciemność ,ciemność widzę ciemność jeszcze rano działało a teraz na stronie tylko reklamy usług allegro i nic poza tym .
nie działa wystawianie, zamówienia, niewidoczne saldo, brak ofert statystyk - wszystko padło
Chciałem wprowadzić numery nadania a tu nic ,noty pewnie spadną ale jak tu bywa zawsze jest wina sprzedawcy.
Kubek w kubek to samo
N nas to samo zakładka moje oferty nie otwiera się ! kiedy będzie awaria zakładki rozliczenie z allegro i przestanie naliczać
wszystko padło - pewnie tylko płacenie za rachunek allegro działa
U mnie dawało sie wystawić oferty bez problemu
Podbijam , u mnie to samo .
Potwierdzam. U nas to samo! Nie działa również Allegro Finanse. Zmiana konta na inne, zmiana przeglądarki nie pomaga. Nie działa również czat.
Za to dyskusję działają
to jedno chyba działa.. 😅
Dyskusje działają, bo jak się trafi klient, który chce towar na już a zakupił towar jak było to możliwe to będzie mógł dyskusje utworzyć.
My, sprzedawcy, ciągle dostajemy po głowie.
Codziennie błędy i problemy techniczne, codziennie jakaś ogólnopolska awaria.
Allegro - chociaż uprzedzajcie o waszych update'ach, release'ach itp.
A potem jeszcze nas rozliczacie za CZAS WYSYŁKI...
Wrrr!...
u mnie to samo