Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie to padło? Czy macie to samo?
Zaczęło się od tego, że wyświetliło komunikat, że nie można zmienić statusu zamówienia. Po odświeżeniu, mieli w kółko i nie wyświetla w ogóle zakładki 😕
wykasowali "sprzedajemy" i "pl"
Na efekty zmian na Allegro nie trzeba nigdy długo czekać. Niedopracowane pomysły wdrażane pośpiesznie dają takie efekty.
@konto zamknięte Potwierdzam. Nie działa. Za to zawsze doskonale działają wszystkie podwyżki opłat.
nie działa , k..wa mac
Słuchajcie. Działa na szczęście zakładka "
Tam można sobie zafiltrować zakres dat i po kolei pakować. Póki co, jedyne wyjście żeby wysłać przesyłki i nie robić zaległości 😕 Dobrze, że na razie menadżer paczkomatów działa 😄
Jak na złość, przed samymi Świętami musi się popsuć 🙂
Dziękuję Wam za wszystkie zgłoszenia, działamy już w tej sprawie.
Witam, ja próbowałem się wylogować, bo myślałem, że to tylko u mnie i już nie mogę się zalogować... czy to ten sam problem czy coś zupełnie innego ? Informacja o nieoprawnym haśle, próba zmiany hasła się w ogóle nie generuje
Nie działa zakładka "Zamówienia" oraz "Moje oferty".... ogólnie panel naszych sklepów wywaliło cały chyba 😕
@_HolaOla_ daj nam znać jak czegoś się dowiesz. Kiedy mniej więcej postawicie to wszystko na nogi. Tylko szczerze. Żebyśmy wiedzieli czy to kwestia minut czy raczej godzin.
klienci też nie moą zrobić zkupu .... superrrrrrrrrrr ... brawo allegro .
minus 1000 punktów dla allegro
Oby szybko...
Wiadomo coś , kiedy to ruszy , mamy całą masę zamówień na dziś do wysyłki !
Pani Olu, Czy da się przewidzieć kiedy problem zostanie rozwiązany ?
Strasznie długo to trwa, taki ważny dzień, wszyscy chcą mieć dzisiaj wysyłkę, to nam się "dostanie" od klientów.
Brak możliwości wejścia na zamówienia . Co jest jednoznaczne z brak możliwością wysłania towaru. Brak możliwości zarabiania na sprzedaży jestem ciekaw jak pokryje straty allegro?
Dyskusje działają 🙂
Ta sama historia co w ostatnich dniach. Nie ma możliwości wystawienia przedmiotu 🙂
U Państwa to samo ?
Nie działa 😞
zakładka zamówienia też padła !!!