Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie to padło? Czy macie to samo?
Zaczęło się od tego, że wyświetliło komunikat, że nie można zmienić statusu zamówienia. Po odświeżeniu, mieli w kółko i nie wyświetla w ogóle zakładki 😕
U mnie to samo!
u mnie też! a potrzebuję wysłać przesyłki
Czy ktoś z Allegro mógłby się wypowiedzieć w tej sprawie!!!!!!!!!!! Nie mamy czasu na takie przestoje.
Na razie są chyba w szoku i nie wiedzą co i ile to potrwa ale nas za to pewnie odpowiednio wypunktują.
U mnie też. Kontakt do allegro przez czat tez nie dostępny. Telefonu jeszcze do nich nie znalazłem a przez ich formularz kontaktowy nie wiadomo kiedy odpiszą..
Formularz kontaktowy też już nie działa
Telefon? Do Allegro? Oni w ogóle wiedzą co to jest?
Wejdź na dach i puść im znaki dymne może odczytają.
nic nie ma, zamówienia, oferty, brak kontaktu z Allegor coi jest
Najprawdopodobniej jakaś awaria bo u wszystkich taki problem
Nie widać sprzedawanych przedmiotów , nie można wystawić oferty - wyskakuje błąd
nie ma nic!
Czy jest jakiś ogólny problem z allegro w dniu dzisiejszym ? Nie mogę dodać żadnego ogłoszenia , wyświetla się pusta strona .
Coś musi być nie tak. Ja też nie mogę nic dodać, sprawdzić aktualnie wystawionych przedmiotów itp. Odświeżenie strony Ctrl+F5 nic nie dało. Na innym kompie to samo.
nic nie działa
U mnie też nic nie działa 😞
Witam czy ma ktoś jeszcze problem z dodawaniem aukcji oraz podglądu do wystawionych ofert ? Nie mogę nic dodać ani odświeżyć. Sprawdzane na różnych kontach i internetach także ten problem został wykluczony (po za tym inne strony działają bez problemu).
Wszyscy mają ten problem
Czy ktoś też tak ma??? Nie ma nic...miałam kilka stron swoich produktóow i jest pusto 😞
wszyscy mają taki problem