Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie to padło? Czy macie to samo?
Zaczęło się od tego, że wyświetliło komunikat, że nie można zmienić statusu zamówienia. Po odświeżeniu, mieli w kółko i nie wyświetla w ogóle zakładki 😕
Część eść wszystczy dziś jej jakaś awaria?wszystkie strony mi śmigają,tylko allegro się nie ładuje.Nie wyświetla się lista moich ofert ani nie mogę otworzyć zamówień,nie mogę spisać zamówień,ani odpisywać na zapytania bo nic się nie ładuje Do tego w żadnym temacie nie działa czat allegro ani nie idzie wysłać do allegro wiadomości przez formularz bo występuje błąd...każą próbować ponownie.
Każdego dzisiaj spotkał taki problem '
Potwierdzam. Mam to samo.
u nas nie wyświetla ofert.
też tak mam, ani zamówienia, ani lista ofert, ani płatności, ani formularz, by powiadomić Allegro, dlatego stąd informuję i proszę pracowników Allegro o wypowiedź kiedy problem zostanie usunięty. Nie można pakować zamówień, klienci czekają
miło to przeczytać bo ja myslałem że to tylko u mnie znikneły ofery od kupujących tudzież inne funkcjonalności 😉
Tak rzeczywistość ich dopadła ,coraz częściej to się niestety im zdarza znów coś przekombinowali z "udogodnieniami" i wszystko padło.
Tak, mam też ten sam problem. Zakładka Sprzedaż ogólnie nie działa. Można działać na podstawie maili od allegro.
Ja nie mogę wybrać formy płatności i niczego nie mogę zamówić 😕
Kupić też nic nie można 😞
niestety jest nas wielu z tym problemem...
Wszedłem rano na konto i zakładka moje oferty jest pusta. Wczoraj wieczorem wszystko było ok. Zastanawiam się, czy to jakiś problem allegro?
Pozdrawiam,
Marcin
Mam to samo😞
Padła zakładka zamówienia!
U nas też nic nie działą. Ale tylko na koncie firmowym.
Dzień dobry . Klient kupił towar i nawet wypłacił pieniądze, ale przedmiotu nie ma w zakładce zamówienia i nie mogę wysłać przez allegro .
potwierdzam nie działa
Potwierdzam u mnie też nie działa!
U nas dokładnie to samo 😣