Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie to padło? Czy macie to samo?
Zaczęło się od tego, że wyświetliło komunikat, że nie można zmienić statusu zamówienia. Po odświeżeniu, mieli w kółko i nie wyświetla w ogóle zakładki 😕
Czy Allegro łaskawie coś zakomunikuje, czy tak będziemy sie miotać bez odpowiedzi?? Konkrety!
Witam, miałem przygotowane trzy oferty sprzedaży i czekałem z nimi do wystawienia jak tylko bym otrzymał towar od dostawcy. Do wszystkich ofert miałem dostęp w ścieżce SPRZEDAŻ > wystaw przedmiot > dotychczasowy formularz.
W dniu 17.12.2020 wchodząc w zakładkę "dotychczasowy formularz" pokazuje mi się pusta strona allegro i tym samym nie mam dostępu do formularzy, na które poświeciłem sporo czasu.
Na 3 urządzeniach sytuacja wygląda tak samo.
Czy ktoś miał podobnie, dlaczego tak jest i czy można to jakoś przywrócić?
Zamówienia i moje oferty nie działają.
Czat z klientem również a muszę odpowiedzieć na reklamację!
odpowiedz przez e-mail .
poczekaj, wszystko będzie dobrze do 18:00 ))
Spróbuj mailowo, maila kupującego masz w wiadomości "sprzedałeś przedmiot...." 🙂
Najprawdopodobniej po naprawie awarii wszystko wróci do normy
Tak U mnie zamówienia już działają Ale nie wiem czy klient może kupić czy tylko po prostu je widać😉
Ale że Ty...? W sensie że też najpierw piszesz, a potem czytasz forum? 😛
Już działa!
Do pracy rodacy! 🙂
Witam
Dzisiaj miałem taki problem z kontem że nic nie mogę sprawdzić (np. moje oferty, Allegro Finanse, Zwroty itp.) próbuję odświeżyć stronę ale to nic nie da, spróbowałem też napisać do Allegra ale pojawi się błąd. Czy Państwo też mieli taki problem? Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Poczytaj niżej.
już działa , do boju
U mnie to samo od wczoraj. Dziś nie pokazuje mi żadnych produktów w Moich ofertach. U Was też tak jest?
podobno już działa
Wszystko gra 🙂
Fakt. Właśnie zaczęły działać. Ciekawe jak długo 😄
Jest dramat z tym allegro, wczoraj jak ktoś to dobrze napisała nie szlo wystawić aukcji, dzisiaj problem z załadowaniem się zamówień itp, ciekawe co na to allegro.. zwykle przepraszam w tym okresie jaki mamy teraz mnie nie satysfakcjonuje i na dodatek czaty wyłączone, rozmowy telefoniczne najszybciej na sobotę są dostępne .. najlepiej odciąć się żeby nikt nie truł ..
Już wszystko działa!
Do boju!
Paczki się same nie zapakują. 🙂
@konto zamknięte zadziałało 😄