anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[17.09.2025] Komunikat: "Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść..."

MAMY ROZWIĄZANIE!
stylander
#9 Pomysłodawca

co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
125 ODPOWIEDZI 125
-MojaBielizna-
#8 Zapaleniec

A u mnie teraz jest tak, jak wchodzę  w swój asortyment i klikam w jedną z moich aukcji to  aukcja już nie znika, ale widzę ją jako kupujący. 

oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

We wszystkich aukcjach powinna być ustawiona stawka VAT dla PL. Wszystko opisane jest wyżej. 

oznacz moderatorów
autoparts-julia
#1 Nowicjusz

Dlaczego po kliknięci w swoją ofertę otrzymuję taką informację

u p s , nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@autoparts-julia jest to związane z wprowadzeniem Allegro Business. Sprawdź, czy Twoje oferty spełniają warunki podane tutaj. Jeżeli nie, znajdziesz je po przełączeniu widoku konta na prywatne: 
Zrzut ekranu 2025-09-23 141651.png

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
W9Parts
#7 Wielbiciel

Jeśli jestem ustawiony jako kupujący business to ofert prywatnych lub wystawionych błędnie bez stawki vat ,to ich nie widzę? 

oznacz moderatorów
Ram-Bit
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, wchodząc na swoje aukcje z zakładki asortyment ( oferty maja status aktywny) na jakąś z moich ofert to po 2 sekundach pojawia się komunikat Błąd 404. 

"Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."

Czy tylko ja tak mam? Co z tym zrobić?

Przykładowa aukcja 

RamBit_0-1759135393460.png

Przy tych ofertach nie ma napisu BUSINESS. Uprzedzając pytanie - stawka VAT jest poprawna.

oznacz moderatorów