Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
A u mnie teraz jest tak, jak wchodzę w swój asortyment i klikam w jedną z moich aukcji to aukcja już nie znika, ale widzę ją jako kupujący.
We wszystkich aukcjach powinna być ustawiona stawka VAT dla PL. Wszystko opisane jest wyżej.
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
@autoparts-julia jest to związane z wprowadzeniem Allegro Business. Sprawdź, czy Twoje oferty spełniają warunki podane tutaj. Jeżeli nie, znajdziesz je po przełączeniu widoku konta na prywatne:
Jeśli jestem ustawiony jako kupujący business to ofert prywatnych lub wystawionych błędnie bez stawki vat ,to ich nie widzę?
Dzień dobry, wchodząc na swoje aukcje z zakładki asortyment ( oferty maja status aktywny) na jakąś z moich ofert to po 2 sekundach pojawia się komunikat Błąd 404.
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."
Czy tylko ja tak mam? Co z tym zrobić?
Przykładowa aukcja
Przy tych ofertach nie ma napisu BUSINESS. Uprzedzając pytanie - stawka VAT jest poprawna.