anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd allegro - nie wyświetlają się promowane oferty

mojosoft
#11 Animator

W dniu dzisiejszym na listingach oferty promowane są widoczne jako zwykłe oferty , allegro pobiera opłaty za wyróżnienie, a oferty są wyświetlane jako oferty zwykłe.

Proszę innych użytkowników o sprawdzenie np w dziale oprogramowanie czy są na listingach oferty promowane

https://allegro.pl/kategoria/oprogramowanie-antywirusy-i-bezpieczenstwo-258224?producent=G%20Data

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

xyz96
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Teraz już się wyświetlają, ale coś jest na rzeczy. Jesteś kolejną osobą w ciągu kilku dni, która o tym wspomina.

oznacz moderatorów

mojosoft
#11 Animator

Jak możesz podeślij zrzut ekranu z listingu

https://allegro.pl/kategoria/oprogramowanie-antywirusy-i-bezpieczenstwo-258224?producent=G%20Data

U mnie nadal wszystkie oferty na listingach są tylko zwykłe nawet te promowane wymieszane są ze zwykłymi

photo.jpg

oznacz moderatorów

mojosoft
#11 Animator

Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki, oferty na listingach wyświetlają się prawidłowo, to oznacza że allegro może generować różne listingi dla różnych osób

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka Allegro Gadane
Była Moderatorka Allegro Gadane

@mojosoft pisałeś do nas zgłoszenie w tej sprawie?

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

mojosoft
#11 Animator

Tak, czekam na odpowiedź 

oznacz moderatorów

mojosoft
#11 Animator

@cloudcloud Odpowiedz od allegro: 

"Potwierdzam, że test e testy był robiony na 5% ruchu i nie wpływa na wynik Pana sprzedaży. Kwestię rekompensaty skieruję natomiast do odpowiedniego działu. "

Więc jednak te 5 procent użytkowników nie widziało naszych promowanych ofert.

oznacz moderatorów

ares_
#14 Krzewiciel

Problem jest w tym, że te 5% będzie mieć cały czas zmieniony wygląd bez ofert promowanych. Też to miałem, dopiero przed chwilą po przeczytaniu tego wątku wyczyściłem przeglądarkę i wszystko wróciło do normy.

oznacz moderatorów

mojosoft
#11 Animator

już sama możliwość modyfikowania listingu pod konkretnego użytkownika budzi wątpliwość.  Wysłałem zgłoszenie reklamacyjne w celu obniżenia opłaty o te 5% za wyróżnione oferty, czekam na ich odpowiedź 😉

oznacz moderatorów