Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy tworzeniu nowego produktu w katalogu wyskakuje bład
Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić lub edytować oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą.
@klasyczna-i-jazz Wskaż proszę co chcesz dokładnie wystawić i w jakiej kategorii?
potwierdzam zgłoszenie wysłane do Was od: klasyczna-i-jazz
u nas nie działa wystawianie w kategorii:
Moda - Odzież, Obuwie, Dodatki - Odzież męska - Koszule - Koszule eleganckie
@kupkoszule Doprecyzuj jaki komunikat Ci się pojawia? Wyślij zrzut ekranu. To pomoże mi w weryfikacji sprawy.
Mam to samo - kategoria modelarstwo
Teoretycznie nowy produkt zostaje stworzony i aukcja zapisana jako szkic ale nie wystawia się
@emp3dd Cześć. Weryfikuję Twoją sprawę.
@emp3dd Wyślij proszę więcej zrzutów. Najlepiej taki gdzie wszystkie parametry są widoczne.
Też mam taki sam problem
@davart_druk To tak samo jak prosiłam u góry 🙂
Podaj, co chcesz wystawić i w jakiej kategorii. Wyślij również zrzut ekranu komunikatu, który Ci się pojawia.
Ten sam problem, kategoria odzież
Ten błąd oznacza, że w tych kategoriach wymagane jest powiązanie oferty z produktem. Aby rozwiązać ten problem, powinniście dodać ofertę, która ma takie powiązanie, lub połączyć istniejącą ofertę z katalogiem produktów.
Sprawdźcie, czy produkt, który chcecie wystawić, jest dostępny w katalogu i czy można go z nim powiązać.
"powinniście dodać ofertę, która ma takie powiązanie, lub połączyć istniejącą ofertę z katalogiem produktów"
Co to oznacza?
Wczoraj działało, dziś nie da się w żaden sposób wystawić produktu (odzież używana).
@aprilandmay Okej. Weryfikuje sprawę.
Wcześniej nowy produkt (jeśli go nie było lub nie został wybrany) tworzył się automatycznie
Jestem producentem i moich produktów nie ma na allegro to co mam zrobić w takiej sytuacji?
Nowe produkty są tworzone z lekkim opóźnieniem, dlatego od razu nie można wystawić oferty, jeśli wystawiacie aukcje ręcznie przez formularz, odczekajcie kilkanaście sekund i ponownie wciśnijcie przycisk wystaw, wówczas nowy produkt powinien być już w bazie i oferta zostanie wystawiona.
Czy to chwilowe? Czy tak już będzie na stałe?
U mnie identyczny blad przy wystawianiu ofert. Dopiero jak klikne po raz kolejny PODGLAD OFERTY - WYSTAW OFERTE to przechodzi
Mam taki sam problem od wczoraj - kategoria - części samochodowe - nie da się nic wystawić