Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Od jakiegoś czasu pojawia mi się, przy kliknięciu wyloguj, komunikat TA STRONA NIE DZIAŁA i nie mogę się wylogować (dopiero za którymś razem się udaje).
Podobna sprawa przy przejściu ze strony PAYBACK na allegro (kliknięciu na przenieś do allegro), też pojawia się taki sam komunikat.
Czyściłem pliki cookie, ale dalej pojawia się ten sam problem.
Łukasz
@Ultra1922 prześlij mi proszę cały zrzut swojego ekranu wraz z widocznym adresem oraz datą i godziną oraz włączonym narzędziem deweloperskim (przycisk F12 - zakładka konsola).
@Ultra1922 dziękuję, poprosiłam już zespół o sprawdzenie tego błędu, więc wrócę do Ciebie gdy otrzymam odpowiedź.
@Ultra1922 mam jeszcze prośbę o sprawdzenie, czy problem występuje także na innej przeglądarce i jeśli nie, to poproszę o taki sam zrzut, ale z otwartą zakładką "console", a nie "sources"
Na explorerze to nie występuję (ale na CHROMie tez nie zawsze to się dzieje).
W console nie ma nic
Dodam że w SALES CENTER ten problem nie występuje na CHROMie
@Ultra1922 dziękuję, jestem w kontakcie z zespołem technicznym w Twojej sprawie, więc jak tylko dostanę wieści, wrócę do Ciebie tutaj.
??
@Ultra1922 bardzo nam zależy, aby rozwiązać Twój problem razem z @_HolaOla_ . Dlatego prosimy Cię jeszcze o doprecyzowanie, czy ten problem z wylogowaniem dotyczy stricte tej strony, czy allegro.pl niezależnie od tego, w jakiej zakładce się znajdujesz? Czy chciałbyś nam to zobrazować nagrywając filmik z włączoną konsolą developerską? W taki sposób, żeby było widoczne miejsce, w którym się znajdujesz np. jak klikasz w opcję wyloguj? W tym celu możesz wykorzystać wbudowane narzędzie do nagrywania pulpitu. Znajduje się pod skrótem: Windows + G. Całość podeślij nam na maila: spolecznosc@allegro.com + link do tego wątku. Bardzo dziękujemy za zaangażowanie.