Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
NIE MOŻEMY WYGENEROWĆ PRZESYŁKI KURIER DPD
@Interlis Cześć, w takich przypadkach pamiętajcie proszę o tym, że musicie podawać nam szczegóły. Inaczej nie jesteśmy w stanie zweryfikować sprawy. Dlatego proszę o informację: jakiego zamówienia dotyczy ten problem, czy nadajecie przez WzA, czy pojawia się jakiś komunikat?
Dzień dobry dziś u mnie też pojawił się problem z wygenerowaniem etykiety do przesyłki Allegro kurier DPD. Korzystam z nadaj przesyłkę przez Allegro. Przy próbie zapisania wyskakuje komunikat
Błąd przetwarzania
Pole nie może być puste
Wszystkie pola są wypełnione, nie robię tego pierwszy raz, więc podejrzewam, że to jakiś błąd systemowy
Podaje nr zamówienia 401dca40-d1ea-11ed-a2ae-b1802770a906
Prosze o pomoc
@abakus1421 Sprawdź proszę, czy w danych kupującego (imię, nazwisko, adres) są odstępy. Jeśli nie, to dodaj spacje ręcznie. Może być również tak, że brakuje jakiegoś odstępu np. w adresie (ulica Poznańska12/34 zamiast Poznańska 12/34).
Dziękuję bardzo, nie zauważyłam braku odstępu między ulicą i nr domu.
Uważam, że komunikat powinien być bardziej czytelny, brak w nim informacji jakie pole nie może być puste.
Pozdrawiam
abakus1421
ten sam problem mam często klient ma prawo wpisać biedne dane dostawy zamówienie przechodzi dalej a u mnie blokuje nadanie listu z powodu błędnych danych i nakazuje wpisać prawidłowe trwa do od powstania smarta .Problem zgłaszałem czemu to nie jest blokowane przy kliencie ?