Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Proszę o informację dlaczego oferty wielowariantowe wyświetlają się niepoprawnie tj. mimo, że w ustawieniach są połączone ze sobą wszystkie warianty kolorystyczne i rozmiarowe wyświetlają się nie wszystkie? Przykłady w linkach poniżej.
https://allegro.pl/oferta/cxs-naos-elastyczne-spodnie-robocze-ochronne-r-54-13438457902
Jest to kompletnie nieczytelne dla kupującego.
Od jakiegoś czasu tak się dzieje.Allegro wie i nic nie robi.
@szortbhp potrzebowałabym jeszcze numery ofert, które powinny się tam wyświetlać, a się nie wyświetlają. Najprawdopodobniej chodzi o główne zdjęcie w produkcie, aby produkty były połączone miniatura w produkcie musi być zrobiona z tej samej perspektywy, w takiej sytuacji rozwiązaniem jest zgłoszenie błędu w produkcie i poprawa miniaturek, aby w każdym produkcie były z tej samej perspektywy.
Zdjęcia są z tej samej perspektywy i oferty były połączone właściwie, problem występuje od około tygodnia więc nie może to być kwestia głównego zdjęcia.
@szortbhp a możesz podesłać numeru ofert, które się odłączyły? Sprawdzę to.
@la_nika ,w tej chwili,na pierwszej stronie mamy pięć wątków związanych z wielowariantowością,wczoraj było podobnie,a za parę dni na pierwszej stronie będą same tematy na ten temat,a Ty pytasz o nr ofert źle połączonych? Poważnie?
Życzę sukcesu w ręcznym poprawianiu tysięcy aukcji dziennie
Przykładowo
Oferta nr 13511505845 wyświetla się bez rozmiarów 50 oraz 60 nie wspominając o kilkunastu wersjach kolorystycznych i rodzajach spodni mimo iż w ustawieniach wielowariantowości są wszystkie połączone. Z kolei brakujące rozmiar 50 oraz 60 są połączone ze sobą osobno od pozostałych, nr oferty 10048143604.
Witaj w klubie! U mnie też w zakresie od 46 do 64 Allegro wybrało sobie 2 rozmiary, które postanowiło osobno połączyć jako ofertę wielowariantową a pozostałe jako inną ofertę.
I nie ważne, że ręcznie łączę wszystkie (pokazują się w wariancie) bo potem i tak nie ma dwóch rozmiarów.
W innym przypadku nie ma jednej wersji kolorystycznej - wcięło ją ( w wariancie jest dodana) w ofercie.
WTF?
Udało się coś ustalić? Kupujący już zgłaszają mi, że chcą zakupić kilka rozmiarów z danego produktu i nie widzą części rozmiarów przez co nie składają zamówienia…
@szortbhp Zgłosiłam prośbę o połączenie tych grup produktowych. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Tak tylko informacyjnie, wszystko porozjeżdżało się jeszcze bardziej - nie wiem, czy są jeszcze produkty właściwie połączone... Ręczne rozłączanie i ponowne łączenie nic nie daje, wszystko wraca do bałaganu jaki był.
Słabo to wygląda, pewnie testujecie znowu jakieś "innowacje"...
@szortbhp Popraw proszę markę w jednym z produktów (w jednym z produktów masz markę "CXS", a w drugim "Canis", dlatego nie łączą się one w jeden wielowariant).
Wszystkie rozmiary są oznaczone jako marka CXS, podaj proszę link gdzie widzisz markę Canis.
Od kilki dni pełno osób tutaj zgłasza problemy z wielowariantami a wy nic z tym nie robicie! Tylko numery ofert chcecie i milczycie.
Sam mam ten problem , 16 różnych wersji kolorystycznych miałem a wyświetlają się tylko 3 albo tylko jeden!
U nas tak samo. Oferty wielowariantowe zostały rozwalone.