Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Być może temat był wałkowany - to poproszę namiar. Mam pytanie czy są jakieś firmy w Polsce które ogarniają rejestrację i sprawozdawczość BDO w Czechach. Chciałbym legalnie sprzedawać na allegro cz ale wyczytałem że należy sie zarejestrować w czeskim BDO itd. Czy ktoś ma przetarty już ten temat. Pozdrawiam.
@habi3_ wszystkie informacje na temat BDO znajdziesz w tym artykule. Możesz zarejestrować się sam lub skorzystać z firm zewnętrznych, a lista autoryzowanych przedstawicieli jest dostępna tutaj.
Czy jeśli kwalifikuję się poniżej progu odpadów 300kg i kwoty obrotu 25 mln CZK, to nie muszę mieć żadnego numeru BDO na Czechy i mogę normalnie sprzedawać na Allegro.cz??
No to jest właśnie dobre pytanie ?? Żeby nie było później jakiejś wielkiej kary... Np węgierskie BDO to jedna wielka farsa mały sprzedawca poniżej 300kg 600 Euro wpis i 600 Euro rocznie, jedna wielka pomyłka !
Podbijam pytanie , czy ktoś zarejestrował się BDO ? Jaka jest procedura , niestety kontakt przez formularz online jest bezskutecznych z firmą.