Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od miesiąca nieustannie zgłaszam aukcje niezgodne z regulaminem allegro, mimo to - brak jakiejkolwiek reakcji. Wiem, ze allegro na tych aukcjach zarabia ale po co jest opcja zgłaszania aukcji jeśli nikt na to nie reaguje?
Próbowałem wiec zgłosić aukcje na whatsapp, tam odbiłem sie od ściany niechętnych do wsparcia pracownikow.
Prosze udzielic mi odpowiedzi, po co wiec jest opcja zgłaszania aukcji jesli rzeczywiście nic to nie daje?
Uprzedzając odpowiedzi typu '' jako kompletny personel wykazujemy sie rzetelnością, co może prowadzić do konieczności przekazania informacji, która niezależnie od naszych indywidualnych poglądów na sprawie, może byc niezgodna z sugerowanym przez Pana rozwiązaniem ''
- handluje prawie 5 lat na allegro, znam sie na regulaminie, wiem, co jest dozwolone co nie, jeśli zgłaszam aukcje, dokładnie opisuje sprawę i powołuje sie na konkretne punkty z regulaminu.
Po kontakcie z pracownikiem na whatsapp oraz bezposrednio na czacie allegro czuje sie poszkodowany, chcialem zglosic aukcje, niezgodne z regulaminem allegro, zeby zadbac o platforme na ktorej koncentruje swoj biznes. W zamian za to, otrzymuje opryskliwe komentarze i czuje sie jakis oszust. Nie rozumiem, dlaczego chcac zglosic proceder szkodliwy dla portalu jego pracownicy mnie zbywaja
nie Pana konta będę zgłaszać, bo Pan na Beniohome już tych programów nie sprzedaje. Pan wie które będą zgłaszane, bo dzięki temu wiadomo już kto działa na szkodę konkurencji.