anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Biezace saldo

katarzyna19782
#7 Wielbiciel#

Czesc. Zorientowalam aie ze na moim biezacym saldzie jest jakies 0,40 centow . Nizej info ze płatność może być dokonana od 1 zł. Dostalam SMS z allegro że mam zaległość 2,4 ale nie wiem czy to nie spam bo jest załączony jakiś link. Ile powinnam właściwie zapłacić? Dziękuję za odpowiedź. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@katarzyna19782 pilnuj się bo może to być wałek 😞 nie przypominam żeby allegro wysyłało sms 😞  

Sprawdź zakładkę https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro i w razie co z niej ureguluj opłatę 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

katarzyna19782
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo za odpowiedz. Tak własnie myślałam tym bardziej że nie mam takiego salda na rachunku. 

Wiec teraz mam -0,40 zł a płatność jest od 1 zł. To mam czekać aż urośnie czy zapłacić to 40 groszy tyle tylko że przycisk zapłać jest dezaktywowany jakby poniżej 1 zł.

oznacz moderatorów

Skelita
#10 Popularyzator#

@katarzyna19782 

Też mam na jednym z kont zaległość -0,40 zł. I tak sobie wisi od paru lat. Dopóki allegro się nie upomina o zapłatę, to nie ma się czym przejmować.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Allegro nie wymaga by takie małe kwoty były opłacane ,czekają aż urosną wtedy sami przyślą fakturę i karzą opłacić .

oznacz moderatorów