Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, po raz kolejny,
W marcu mieliśmy problemy z dostawą przesyłek (ograniczenia były wynikiem podwójnej kwarantanny w związku z Koronawirusem) , problemy czyli zaległe wysyłki zostały dosłane w kwietniu. W związku z tym Państwo zawiesiliście moje konto. Po uregulowaniu rachunków wobec Allegro i wykonanie wysyłek do klientów, poprosiliśmy Państwa o odwieszenie. Od prawie miesiąca nie mamy żadnej informacji poza tą że nasza prośba o przywrócenie funkcjonalności konta została przesłana do odpowiedniego działu. Bardzo proszę o odblokowanie konta, JacekGaleria.
Masz chłopie wyluzowane, miesiąc grzecznie czekać 😉 Inni walą po trzy maile dziennie, nie przypominałeś się to zapomnieli o Tobie 🙂 Odpisz im na ostatniego maila z przypominajką 😄
@JacekGaleria Tutaj niestety nie mogę odblokować Twojego konta, ale widzę, że napisałeś do nas również wiadomość przez formularz, więc niebawem na pewno otrzymasz od nas odpowiedź w tej sprawie.
Poczekam, czekałem tyle to "niebawem" też wytrzymam. Zobaczymy ile to jest "niebawem". Pozdrawiam Jacek.
@JacekGaleria Niebawem w sprawie Twojego zgłoszenia znaczy dokładnie teraz 🙂 Sprawdź proszę skrzynkę mailową, ponieważ otrzymałeś od nas wiadomość. Twoje konto już zostało odblokowane.
Faktycznie szybko to poszło, dziękuję i pozdrawiam Jacek.