Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro blokuje moje pieniądze od ponad dwóch miesięcy. Przez ten cały czas trwa konwersacja z pozornie tylko próbującymi pomóc konsultantami platformy. W jednym z maili informują, że Przelewy24 blokują nasze środki pomimo poprawnej weryfikacji kont. Za chwilę, że konta wymagają reweryfikacji. Z rozmowy z Przelewy24 wynika, że to nieprawda, że u nich wszystko jest poprawnie zweryfikowane. Na odpowiedzi czekam po cztery dni - ktoś zarabia na moich pieniądzach. Rezygnującym z zakupu klientom muszę oddawać zamrożone przez nich pieniądze natychmiast. To sprawa do prokuratury.
@KompresoryKlimy poprosiłam o wyjaśnienie tej sytuacji z operatorem i możliwe jak najszybszy kontakt z Tobą. Poczekaj proszę na wiadomość od nas w tej sprawie.
No i dokładnie tak to wygląda czekanie całymi dniami - sprawa nadaje się do prokuratury
tak się właśnie wyjaśnia ta sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to kradzież
od 28go wciąż brak odpowiedzi !!!!!!!!!!!! złodzieje w białych rękawiczkach
@KompresoryKlimy nie mamy jeszcze nowych informacji. Proszę Cię o cierpliwość.
To kiedy będą nowe informacje, w lutym? Blokada jest od czerwca! Dziś dzwoniłem drugi raz do Przelewy24 u nich wszystko aktywne i poprawnie zweryfikowane i przekazali Wam te informacje - historia korespondencji do wglądu. Tylko nic z tym nie robicie, bo zarabiacie na moich pieniądzach.