Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Może kiedyś doczekamy, aż wprowadzona zostanie taka opcja, która będzie ograniczała kupowanie po kilka przedmiotów przez tą samą osobę minuta po minucie, tylko dlatego, że ktoś nie umie zapłacić ? Nie ma dnia, żebym nie miał takich zakupów, tak się dzieje non stop, hitem są tacy co kupują 5-6 razy pod rząd. A potem szarp się o zwrot prowizji i tłumacz, że klient nie potrafił wypełnić formularza, albo aplikacja mu się zawiesiła. Ile to kosztuje czasu i fatygi.
@mikeza Tym bardziej, że pomyłki doskonale widać. Kiedy ktoś chce kilka przedmiotów, kupuje je za jednym zamachem.
Podpisuje się pod Twoją prośbą wszystkimi kończynami. A najgorsze jest to, że nie da się wytłumaczyć kupującemu że musimy wystąpić o zwrot prowizji. Ja zawsze otrzymuje maile: "Niech Pani anuluje mój zakup, nie mogę zapłacić to kupię jeszcze raz" no ręce opadają.
Zapewne nigdy. Proszę nie zapominać, że kupujący na Allegro mają taki sam status, jak krowy w Indiach...
@mikeza dziękuję Ci za Twoją opinię.
teraz to jest plaga, nie ma dnia żeby ktoś nie kupił tego samego co najmniej 2 razy
albo blokada albo informacje że już kupił i czy chce opłacić poprzedni zakup
niestety allegro woli pobierać prowizję za każdym razem, może jakiś sprzedawca się zapomni i nie zawnioskuje
allegro doskonale zna sytuacje i nie próbuje jej naprawić np: uniemożliwić ponowny zakup takiego samego towaru - bez odpowiedzi w stylu - już coś takiego kupiłeś - chcesz to zrobić ponownie?
tak samo jak guzik kup teraz - nie ma wyraźnego oznaczenia "zakup z obowiązkiem zapłaty"
i poinformowaniem Kupującego, że brak zapłaty naraża go na roszczenie ze strony Sprzedawcy