anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

blokowanie wysyłki wiadomości z outlooka

podlogidrzwieu
#8 Zapaleniec#

m , od wczoraj nie możemy odpowiadać wprost ze skrzynki mailowej na wiadomość od klienta. Mam wiadomość na skrzynce mailowej że klient napisał odpowiadałam zawsze wprost ze skrzynki lecz teraz się nie da. nr zam 9a0900f0-065a-11f0-8708-afea3209c95e, klient 007pani oraz wawrzyn756  podczas próby wysłania wiadomosci o tresci: paczka została wysłana z naszego magazynu - naruszamy zasady-  jakie zasady? Proszę o szybkie wyjaśnienie.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

TechartGSM
#12 Orędownik#

Było nie raz, poszukaj.

oznacz moderatorów

podlogidrzwieu
#8 Zapaleniec#

szukam i nie widzę  z tego roku nic. We wtorek było wszystko ok a wczoraj i dzisiaj już nie czyli coś się musiało stać. Nie naruszyliśmy zasad, to są zwykłe informacje podane klientowi,ze dziś wyjeżdża paczka z naszego magazynu.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#12 Orędownik#

Było było. Stanowisko Allegro jest takie że nie masz wysyłać potwierdzeń bo już oni to robią. W skrócie.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@podlogidrzwieu Wyślij zrzut ekranu komunikatu, który otrzymałeś. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

podlogidrzwieu
#8 Zapaleniec#

wysyłka prosto z outlook.png

oznacz moderatorów

podlogidrzwieu
#8 Zapaleniec#

zauważyłam ze  w stopce mamy podana strone www czy to moze byc ten powód? aczkolwiek jeszcze do wtorku nie było problemów

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@podlogidrzwieu Spróbuj wysłać wiadomość bez linku- tylko z nr przesyłki. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

podlogidrzwieu
#8 Zapaleniec#

tu nie ma znaczenia czy podaje link czy tez nie w tym akurat przypadku podałam ale w innych wiadomościach nie było tej informacji. Usunęłam ze stopki stronę www i wiadomość przeszła do klienta.Podejrzewam, że to był ten problem.

oznacz moderatorów