Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Allegro wymusza wprowadzenie we wszystkich ofertach dane producentów.
W ok. 20%-30% moich ofert producenci zostali automatycznie wypełnieni.
Mam problem z moją większością ofert ponieważ mam ich bardzo dużo i nie wyobrażam sobie wypełniać tego ręcznie.
Dodam jeszcze że dochodzi często do takich sytuacji że w jednej ofercie z tym samym producentem zostaje wypełniony formularz z automatu a w innych ofertach gdzie jest ten sam producent muszę go wprowadzić ręcznie do bazy podczas wystawiania oferty mimo wiadomo że allegro ma tego producenta u siebie w bazie.
Nie wiem czy to jest celowe działanie ze strony allegro aby utrudnić pracę sprzedawcom, czy może nie znam jakiś mechanizmów.
Według mnie powinna być dołączona do formularza wystawiania ofert ręczna wyszukiwarka baza danych producentów od Allegro która rozwiązałaby ten problem.
Jeśli ktoś mnie popiera to proszę o głosy w tej sprawie.
Dziękuję..
@sklepELEKTROMIX Masz zbyt wysokie wymagania. Jeżeli przez lata nie możemy doprosić się aby wyszukiwarka działała tak jak powinna i nie zwracała **piiip**yliona stron z wynikami mającymi się nijak do szukanej frazy co potrafi zrobić średnio ogarnięty piętnastolatek to myślisz że dadzą radę połączyć bazę producentów z ich wyszukiwaniem?
Ty odpowiadasz za treść oferty jak i dostosowanie jej do wymogów GPSR
Dzięki za info, chyba nie domyśliłbym się bez twojego wpisu, Dzięki Wam wszystkim za pomoc, jesteście równie pomocni jak to allegro.
Jeśli tak ma wyglądać pomoc społeczności allegro to ja podziękuję.
@sklepELEKTROMIX A na co liczyłeś? Rejestrując się na Allegro podpisałeś cyrograf że znasz regulamin i zobowiązujesz się go przestrzegać. A to jest ich cyrk i ich małpy, a jeżeli Ci nie pasuje to " wypad z baru ", i wszystko w temacie. Od prawie 3 lat walczę z podobnymi durnotami i jak myslisz jest jakiś efekt? Kończy się na " dział techniczny " nie potwierdził występowania opisanych zdarzeń.