Brak możliwości dodawania aukcji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam
Po raz kolejny mam ten sam problem. Wystawiam aukcje i nagle bum i koniec. Nie mogę wystawić ani jednej kolejnej aukcji. Kiedyś już tak było i moderator tutaj napisał że problem rozwiązany. Wiec bardzo proszę o rozwiązanie tego problemu ponieważ nie mogę pracować i wystawiać kolejne aukcje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@nalsibielizna Czy możesz napisać coś więcej, jak dokładnie objawiają się problemy? Czy w czasie problemów z dodaniem oferty na Twoim ekranie pojawia się np. jakieś komunikaty? Postaram się pomóc, ale potrzebuję od Ciebie więcej szczegółów, które pomogą nam ustalić przyczynę tej sytuacji.
Moderatorka
Jak dostawa na czas - to Allegro!
Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@_HolaOla_ Wystawiam aukcje poprzez SkyShop , klikam wystaw ( tak jak zwykle ) w sky shop pokazuje mi się tak jak zawsze wszystko a na allegro nie dodaje się kompletnie nic. Nie dodają się nowe aukcje, a wchodząc na sky shop te produkty które minute wcześniej wystawiłam świecą się na czerwono ( niewystawione )
Kiedyś miałam dokładnie taką samą sytuację
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@nalsibielizna Bardzo Ci dziękuję za ten opis. Wynika z niego, że problemem jest tutaj oprogramowanie zewnętrzne, czyli w Twoim przypadku SkyShop, dlatego najpierw spróbuj proszę najpierw skontaktować się z ich wsparciem technicznym.
Moderatorka
Jak dostawa na czas - to Allegro!
Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.