Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Bardzo, bardzo dużo kupujących nie wystawia ocen jeśli jest wszystko ok. Natomiast jeśli mają jakieś "ale" zawsze to zrobią i obniżą ocenę. Uważam że jeśli ktoś nie oceni zakupu, to np. po 60 czy 90 dniach sprzedawca powinien z automatu dostawać max ilość gwiazdek.
60 czy 90 dni to za dużo bo super sprzedawca to ostatnie 30 dni. Wiadomo że komentarze powinny iść z automatu. Mógłby też powstać jakiś wirtualny ranking czy osiągnięcia bez nagród dla własnej satysfakcji by klienci byli zmotywowani do wystawiania komentarzy
Wydaje mi się że ocena jest liczona z ostatnich 30 dni ale od wystawienia, a nie od zakupu. Też bym wolała wcześniej, ale teraz chyba kupujący ma 60 dni na komentarz i chyba 2 razy jest przypomnienie, że czas się kończy. Moim zdaniem ostatnie przypomnienie powinno zawierać treść, że jeśli nie wystawi oceny to allegro uznaje że jego ocena jest maksymalnie wysoka.
Racja z tym od wystawienia a nie od zakupu, coś mi się pomieszało od niewyspania 😉
Automat nie przejdzie bo allegro twierdzi że to subiektywna ocena której nie mogą podważać i cokolwiek zmieniać. Ale co by stało na przeszkodzie stworzyć mini gierkę opartą na medalach, osiągnięciach, punktach za komentarze. Na bank by sporo osób się w to bawiło i czyściło listę komentarzy do wystawienia.
@Pszczola2013 @dawal50 Niestety ALL tkwi w pewnej schizofrenii. Z jednej strony chce automatycznie oceniać na podstawie Jakości Sprzedaż ( chociaż nie ma do tego środków i robi to na podstawie "widzi mi się") z drugiej nie automatyzuje np komentarzy od Kupujących. Ja byłbym za automatycznym komentarzem ( po wcześniejszym powiadomieniu Kupującego ze jeżeli nie wystawi to będzie wystawiony automatycznie)