Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pisze tutaj z powodu mojej bezsilności do allegro, zgłaszałem do nich problemy w ponawianiem aukcji pół roku temu po raz pierwszy. Od kilku miesięcy ponaglałem ich mailowo kilkadzisiąt razy, rozmawiałem na czatach, rozmawiałem przez telefon i słuchajcie jedyne co słyszałem to że się tym zajmą... To są totalni amatorzy, kilka razy rozmawiałem na infolini z konsultantem i słuchajcie czułem jakbym rozmawiał z dzieckiem lub bardzo niedoświadczonym stażystą. ZERO WIEDZY , naprawde zero, na każde pytanie do uzyskania odpowiedzi musiałem czekać aż to skonsultuje albo sobie sprawdzi w jakiejś ściądze , tak jakby szukali rozwiązania na goole podczas trwania rozmowy. Takiej amatorskiej infolinii jeszcze nigdy nie słyszłałem. Z całym szacunkiem do ludzi ale w tym przypadku naprawde to woła o pomstwe do nieba, brak elementarnej wiedzy. Ja osobiście wiedziałem znacznie więcej niż konsultanci. Do tego na maila odpowiada za każdym razem inna osoba i od nowa zapoznaje się ze sprawą, szok... Wiele miesięcy oczekiwania, ponaglania, proszenia i nic. Do dzisiaj brak odpowiedzi
@OskaritoSSS w niektórych kategoriach nie ma możliwości tworzenia produktów tymczasowych. Podaj proszę przykładową ofertę, żebyśmy mogli lepiej zweryfikować ten przypadek.
Wysyłałem poprzednim razem kilkukrotnie zrzuty ekranu a nawet nagranie ekranu i co... no i nic, brak reakcji ze strony allemonopol. Po tej publikacji myślicie że się ktoś odezwał z ofertą pomocy???? oczywiście ponownie brak reakcji i tak w kółko. Szkoda czasu na pisanie maili , gdyby nie przenisół sprzedaży na[edycja] i [edycja], to umarł bym z głodu bo allegro nie pomogło w ponawianiu ofert przez wiele miesięcy, a na maila z wyjasnieniem że sprzedaż w allegro to moje główne zródło utrzymania wiecie co odpowiedzieli?? NIC !!! Ja już nie mam sił na te aukcje które powoli stanowią mur nie do przejścia, a kiedyś to wszystko było takie proste... kiedyś nawet dzicko mogło wystawiać aukcję , dzisiaj to gąszcz prawa , przepisów i regulaminów zmienianych co miesiąc...
@OskaritoSSS Witaj w klubie. To są dopiero przymiarki. Z tego co wiem to Armagedon dopiero się zaczyna.
@OskaritoSSS Bardzo dobrze że wysyłasz zrzuty ekranów i wiele innych informacji, jesteś bardzo użytecznym dla Allegro jako darmowy tester ich udoskonaleń.
Normalnie musieli by zatrudnić płatnych informatyków dla testów, tymczasem dzięki takim jak ty mają wszystko na tacy i wcale nie muszą niczego naprawiać.
Oczywiście moderatorzy ci nie podziękują, jeszcze dostaniesz reprymendę że twoje informacje są mało dokładne, niewłaściwie opisane itp....
Ale nie zrażaj się, pracuj dalej dla dobra Allegro....!
dokładnie tak też się czuje , poświęciłem mnóstwo pracy , żeby im zademonstrować co nie działa. Dziwne jakby nie mogli sami tego sprawdzić bez screenów , ale trudno jeszcze troche i nikt tego nie zniesie