anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak platnosci za towar

TOWN-CAR
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20211008-123458_Chrome.jpg

Kupujący zakupił u mnie pompę. 

Zrobil jakąś płatność, ja wysłałem bez pobrania prz czym na drugi dzień zobaczyłem że status płatności został anulowany. 

Finalnie Klient nie zapłacił za towar. I dostał go za darmo

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Wysyłasz towar bez wpłaty na konto? teraz napisz i zażądaj wpłaty bo inaczej zgłosisz na Policję.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@LEW433 Tak, masz rację 🙂

Bełkot L.E.W. "Alkalizacja klienta poczty, albo na koncie ALL". PÓŁANALFABETA?  😄

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@xyz96 @LEW433 Jeśli obaj Panowie nie mają nic więcej do dodania w temacie wątku dla jego autora, po raz pierwszy i ostatani proszę o zaprzestanie personalnych uwag odnośnie drugiej strony w tym wątku. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ To może poproś @LEW433 o zaprzestanie dopisywania jako pierwszy, personalnych uwag na mój temat do każdego swojego postu, bo dobrze wiesz, że robi to od miesięcy zupełnie bezkarnie.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@TOWN-CAR  A masz jakieś pytanie?

No to po co wysyłasz bez pobrania, skoro klient nie zapłacił i nie miałeś pieniędzy na saldzie Allegro?

Twój błąd.

Teraz możesz wysłać mu wezwanie do zapłaty, a jeśli nie zapłaci, zgłosić sprawę na policję lub wystąpić na drogę sądową.

Możesz też poprosić o pomoc Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=214387b5-397a-4941-9f72-7d844023040c

oznacz moderatorów