anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak poleceń od kupujacych.

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

Niestety brak poleceń od kupujacych, kto powie jak zmusić , żeby wystawiali ,  no  ocena ogólna spadła.

Chorowałam, wysyłka opóźniona o 1 dzień w stosunku do napisanej, ocena na minus w dół. Uderzyło też po szybkiej wysyłce. Zdarza się, nikt nie jest z żelaza. Tu akurat nie zgłaszam pretensji.

Brak zapytań od klientów, nie chcą się pytać bo  opisy są bardzo wyczerpujące, ale mimo to dla mnie -15 w dół., moim zdaniem powinno być +15

Brak zwrotów od klientów, wszystkim pasuje, nie chcą nic zwracać, ale dla mnie    -10 w dół, a moim zdaniem powinno być +10 za brak zwrotów.

Zadowolenie kupujących , brak ocen, nie chcą dranie wystawiać i już kolejne --50 w dół. Jak ich zmusić? Przewidywałam to jak ogłosili tę hm, pożal się Panie Boże, innowację.

Brak wiadomości w dyskusjach, nb: informacja: W ciągu ostatnich 30 dni żaden z Twoich kupujących nie wysłał wiadomości w dyskusjach.  Nie chcą, czy nie potrzebują dyskutować, ale dla mnie to kolejne -5 punktów w dół zamiat odwrotnie, za niezajmowanie miejsca na serwerze +5 w górę.

Czy widzicie te **piiip**yzmy ocen? No naprawde kuriozalne. Czy zdaniem allegro, mamy kupujących za łeb szarpać, żeby wystawili polecenie?  Albo błagać :Kochasiu, zapytaj o co chcesz, choćby o pogodę na jutro. 

Prosić o zwrot suplementu, który kupił bo jako jedyni mieliśmy go w sprzedaży. I zamiast cieszyć się, to powinien zwrócić, żeby apteka nie miała na minus.

Coraz większe **piiip**yzmy. Przyznaję, że inwestuję w  swoją stronę, wychodzi taniej i dla mnie i dla kupującego, no i nie ma tych allegrowych **piiip**yzmów ocen.  

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0