Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry jak tam u was sprzedaz bo u mnie tragedia nikt nie kupuje, nie wiem czy to ludzie nie kupuja czy allegro robi znow jakies zmiany ? Ja sprzedaje bielizne damska i jest dno brak sprzedazy jedno zamówienie na dzien. Promowanie nie dziala nie wiem o co chodzi ale od poniedzialku to juz jest całkiem dno.
@stylowy_raj masz porównanie z innymi platformami czy sklepem internetowym ? tylko nie poisz że sprzedajesz tylko na allegro 😄
Handlujących takim towarem jak twój jest masa a sprzedają tylko ci co mają największy wybór ,najniższe ceny i pakują najwięcej kasy w promowania .
u mnie jak zawsze świetnie , a tu na allegro od dłuższego czasu ..ot .. tak ..se , za kiepsko , aby mówić o fajerwerkach , za dobrze żeby narzekać .
Połowę klientów dawno na chińskie portale wywiało. I nie ma sie co dziwić. Żeby znaleźć skarpetki na Allegro to najpierw trzeba sie tydzień o cud modlić... Jak już ten cud nastąpi, a by coś nie grało to zaczynają sie kolejne cuda. Kiedyś kupowałam tylko na Allegro. Teraz już mnie wywiało na Sh... Z prostego powodu w 10 minut znajduję to czego na Allegro w 2h znaleźć nie mogę. Połowa skarpetek i wszystkie staniki mają bezproblemowe zwroty, na Allegro co chwilę zwrot ograniczony i kłóć się potem, omijam z daleka (wiadomo stanika nie da sie bez przymierzenia dobrać, a za małe skarpetki zamówione w dobrym rozmiarze to też nie wina kupujacego). Wisienka na torcie. Zwrot z Sh.... odesłany w poniedziałek popołudniu pocztą (na magazyn w Polsce), kasa na konto wpłynęła wtorek o 19:30. Na Allegro odeślesz kasę, a klient po 3 dniach sie pyta czemu jej jeszcze nie ma i tłumacz się... A gdzie do tego czas dostawy zwrotu... Portal sam wygnał klientów do konkurencji. A teraz równo przegrywa z jakością obsługi. Reklamację Azjaci tez załatwiają w 24h, tu nawet pomoc Allegro w tym czasie nie zajrzy jak coś się dzieje...