anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak widoczności ofert dla kupujących

Dyskont-RTV-AGD
#7 Wielbiciel#

Witam, 

Czy zauważyli Państwo, że blokowana jest widoczność ofert dla kupującego? Bardzo często zdarza się, że szukając przedmiot po nazwie, ean nie wyświetla się on w wyszukiwarce. Szukałam nawet z komputerów i loginów znajomych, żeby to sprawdzić i pustka, sieci handlowe ofert są a mojej nie ma. Są natomiast wyświetlane z reguły oferty sieci handlowych, a moich nie ma. Czy ktoś zgłaszał już ten problem?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Wszyscy. Allegro uważa, że wie lepiej co chcemy kupić niż my sami. Więc ludzie systematycznie się wynoszą gdzie mogą, a tu tylko Chińczyki zostają... 

oznacz moderatorów

Dyskont-RTV-AGD
#7 Wielbiciel#

Przecież już raz dostali za nadużywania pozycji dominującej wobec innych przedsiębiorców kare z UOKiK, a to nadal trwa.

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@Dyskont-RTV-AGD Ostatnio zdziwiony byłem brakiem wejść na ofertę obiektywu, który raczej jest poszukiwany.Wpisałem w wyszukiwarkę Allegro nazwę i co widzę?Oferty inne są widoczne, natomiast mojej brak.Ofertę znalazłem dopiero po wpisaniu całego tytułu aukcji.Tylko który kupujący szuka przedmiotu po całych tytułach?

Wyszukiwarka już dawno została popsuta przez "fachowców" z Allegro ale mam wrażenie że funkcjonuje coraz gorzej.

To samo dotyczy połączeń z katalogiem produktów.Przedmioty połączone prawidłowo, po jakimś czasie potrafią być połączone błędnie.Co jakiś czas trzeba to sprawdzać, co nie powinno mieć miejsca.

oznacz moderatorów

Dyskont-RTV-AGD
#7 Wielbiciel#

Ja wpisuję nr EAN ze swojej aukcji i nie wyświetla moich aukcji, po nazwie nie ma szans.  Konieczność wpisania pełnej nazwa oferty danego sprzedającego - jakaś kpina. 

oznacz moderatorów