Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry 🙂
może ktoś mi będzie w stanie pomóc? 🙂
1 - czy da się wrócić do normalnej listy produktów jak kiedyś? co mam na mysli... mianowicie- wchodzę np w kategorię telefony - Apple - Iphone 15 pro - i chciałabym aby wyświetlała mi się lista jak kiedyś- wszystkie produkty np. wedle ceny - a nie jak teraz że pokazuje Iphone 15 pro 128 GB - 120 produktów , 15 pro 256 GB - 89 produktów itp zamiast listy całej to trzeba klikać w konkretny zbiór... - jest to średnio wygodne
2- lista wyszukiwania towarów. Wpisuję frazę np. Nikon P1000 - znajduje mi tylko moją aukcję i nic więcej a wiem , że są jeszcze inne dwa ogłoszenia w Allegro - które znalazłam przez google np :
dlaczego tak się dzieje? nie pokazuje mi wyników ani przez apkę w telefonie ani na laptopie - po prostu nie znajduje mi wszystkich ogłoszeń ( nie mam filtrów typu tylko nowy lub tylko jakieś województwo itp)
proszę o pomoc
@-KaroMedia- to jest nowe "lepsze" Allegro i już nie będzie tego starego, bo oni lepiej wiedzą co jest lepsze dla kupujących😁
Szkoda... 😞 jest to bardzo nie wygodne i utrudnia w korzystaniu 😕
tutaj możesz dołączyć do grona "zadowolonych" użytkowników Allegro https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/dlaczego-nie-ma-opcji-szukaj-w-opisie/m-p...