anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Centrum wiadomości - Podwójne wyświetlanie treści wiadomości w Allegro z Odoo ERP

norb120
#2 Obserwator#

Cześć,

mam problem z wiadomościami wysyłanymi z systemu Odoo do Allegro. Wiadomości są dostarczane poprawnie, jednak ich treść wyświetla się w Allegro podwójnie. Poniżej opisuję szczegóły:

1. Szczegóły problemu:

• W Allegro treść wiadomości e-mail wyświetla się dwukrotnie.
    • Sprawdziłem strukturę wiadomości wysyłanych z Odoo i zauważyłem:
      • Sekcja HTML jest kodowana w formacie base64 - skrócona wersja zawartości maila.
      • Wygląda na to, że Allegro interpretuje zarówno część tekstową, jak i HTML jako jeden ciąg, co powoduje powielenie treści.
  2. Moje pytania:

• Czy takie zachowanie Allegro jest normalne i zgodne z jego standardami?
    • Czy ktoś miał już podobny problem z podwójnym wyświetlaniem wiadomości z systemu Odoo w Allegro? Chodzi o podwójne wyświetlanie zawartości w jednej wiadomości w centrum wiadomości.
    • Czy Allegro w jakiś sposób inaczej interpretuje kodowanie base64 w treści wiadomości HTML?

Będę wdzięczny za wszelkie informacje lub wskazówki, jak można rozwiązać ten problem.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@norb120 Skontaktuj się proszę w pierwszej kolejności z administratorem narzędzia, z którego korzystasz, aby wyjaśnić problem wysyłania podwójnie wiadomości. 

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów