Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
moze ktos mi podpowie, co autor mial na mysli? 😄
rzeczy jasna moglbym odpisac badz oddzwonic - ale jakos mam wrazenie, ze nie powiniennem 🙂
"Bo na allegro problem z tym kodem jest jesli z tej samej komorki jest, nie wyrabiam sie w czasie"
Taka oto wiadomosc z **piiip** 🙂
Zapytaj autora, co miał na myśli, tutaj nikt nie jest tym autorem i tego nie wie.
Ale błysnąłeś....
Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem, to byś wyłapał, że proszę o podpowiedź co autor mógł mieć na myśli - a nie, że się pytam co miał na myśli.
Idąc dalej - żeby było prościej.
Może jest jakaś aktualnie obowiązująca promocja "Bo na allegro problem z tym kodem jest jesli z tej samej komorki jest, nie wyrabiam sie w czasie" - bo na chwilę obecną traktuje to jak jakąś podpuchę.
Gdy zaglądam czasami na gadane, to odnoszę wrażenie, że nie masz praktycznie życia osobistego, tylko siedzisz tutaj i patrzysz, żeby komuś na siłę przysrać... szczerze... współczuje
Sorry, ja też nie potrafię tego zrozumieć i nie wiem o co chodzi.
Tytuł wątku; Co autor miał na myśli. 😄
Co miał, a nie co mógł mieć. Pytaj autora, co miał na myśli, zamiast pytać o to inne osoby.
Nie mam pojęcia kto i dlaczego, ale tytuł brzmiał "podpucha?"
„Próbuję zrobić zakup, z użyciem kodu zniżkowego, przez aplikację w telefonie. Jak pojawia się kod, to brakuje mi czasu na wpisanie go do aplikacji”
Podejżewam, że jakiś kod zniżkowy pojawia się w powiadomieniu systemowym aplikacji na telefon i jak ktoś go wpisuje to mu znika.😁 Ale może ktoś spróbuje przetłumaczyć to inaczej.
rzeczy jasna moglbym odpisac badz oddzwonic - ale jakos mam wrazenie, ze nie powiniennem
trafiłeś w sedno, jeżeli ktoś ma problem z wyrażaniem własnych myśli w postaci pisanej
to nie jest to osoba do kontaktu
Moim zdaniem Authenticator nie zdążą przepisać/przekleić i ma problem z dwustopniowym logowaniem, a dlaczegóż akurat do ciebie to pisze, któż to wie.