Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam problem odnośnie łączenia ofert z produktem.
Większość ofert mam połączonych, pozostało 12 aukcji których za nic nie mogę połączyć.
Czy jest na to jakiś konkretny sposób aby udało się mi to zrobić?
Pozdrawiam.
@Dom0grodiMy_pl poszukaj w jakiej kategorii jest produkt wpisujac EAN w wyszukiwarke allegro i wystaw nową aukcjie w tej kategorii w której jest produkt z tym eanem
Stare aukcje których nie da sie połączyć musisz zakończyć ( albo poczekac aż produkty sie wysprzedadzą w niepołączonych aukcjach.)
Przykład:
Aukcja na moim sklepie = 12084216645
Jest w kategorii tej samej co oferta połączona z produktem z drugiego sklepu
Aukcja na drugim sklepie = 12084216599
Są w tej samej kategorii lecz dalej połączyć nie mogę.
@Dom0grodiMy_pl jeżeli to ten sam produkt to sprawdz jakimi parametrami sie różni: EAN, Producent, Marka, Waga itp
Wówczas wprowadz takie parametry jakie sa w tamtym produkcie( nawet jeśli są błędne).Wtedy powinno połączyć a jeżeli te parametry sa wbłedne to potem ( juz po połączeniu) należy na liście produktów otworzyć przy dannym produkcie: pracuj z katalogiem, głoś błąd w produkcie - i wszystko wypełnić poprawnie - allegro to zweryfikuje i jeżeli są to błędy to poprawi.
@Dom0grodiMy_pl Cześć. Jaki kod EAN ma Twój produkt? Problem może wynikać z faktu, że produkt w Katalogu przypisany do EAN 5904063190331 znajduje się w kategorii: Dziecko - Akcesoria dla mamy i dziecka - Smoczki uspokajające i gryzaki
W tym przypadku sugeruję zgłoszenie błędu w produkcie i uzupełnieniu parametrów tak, aby odpowiadały one oferowanej przez Ciebie osłonie do trampoliny (252cm):
Witam,
to prawdopodobnie ten problem. Czy wskaże mi Pani miejsce na allegro gdzie mogę szukać produktów? Lub w jaki sposób dojść do produktu aby móc zgłosić błąd?
@Dom0grodiMy_pl Oczywiście. 🙂 Przejdź do formularza wystawiania: https://allegro.pl/offer/?lokalnie. Następnie wpisz w wyszukiwarkę kod EAN 5904063190331 i wybierz produkt "Smoczek Jumpi anatomiczny 6 m +"
Po kliknięciu w produkt pojawi się okno z możliwością zgłoszenia błędu w produkcie: