anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co z tym fantem zrobić ?

mwmonety
#21 Demiurg#

Jak najlepiej rozwiązać problem z opłacona aukcją z której jeszcze przed wysłaniem klient zgłosił zwrot ?. Od dziś mam urlop i nie mam wystawionych towarów za które mógłbym mieć wpływy i w ciągu miesiąca ich raczej nie będzie . Czy muszę wysyłać nie ściany towar aby nie mieć ujemnych punktów za niezrealizowana przesyłkę ? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Możesz zrobić wpłatę na poczet zwrotu i zwrócić.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

To rozumiem i zleciłem ja już ale co z przesyłką która widnieje jako do wysłania dziś do godziny granicznej . Nie chcę wysyłać czegoś co ktoś nie chce a dostawca może to jeszcze zepsuć lub zgubić a jednocześnie nie chce by allegro naliczało punkty karne za niewysłanie . 

oznacz moderatorów

pwhydromet
#9 Pomysłodawca#

Zamówienie pewnie anulować, napisać prośbę o wykluczenie zamówienia ze statystyk (jeśli się liczy), podaj numer też zamówienia a przesyłkę:

95.jpg

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@pwhydromet U mnie nie ma tych ikonek

'usuń" .

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@mwmonety jeśli Masz odstąpienie zarejestrowane w systemie , transakcja automatycznie nie liczy się do jakości , nie wysyłaj , punkty nie polecą .

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@mdrogeria Dzięki.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

niezamaco @mwmonety , wielokrotnie tak robiłem i punktacja nie drgnęła z tego powodu .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Z tego co kojarzę to to chyba nie zaniża statystyk. W sumie mało mam zwrotów to sama nie sprawdzałam. Ale jakby takie coś zaniżało to dawno bym tu 50 postów z krzykami widziała, a nie widziałam...  

A jakby cos rzeczywiście zaniżyło to wtedy pisz o wykluczenie.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów