anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić, aby móc zmienić język strony na angielski?

SkyFly_com_pl
#7 Wielbiciel#

Cześć, 

Czy muszę spełnić jakieś konkretne warunki, aby mieć opcję zmiany języku interfejsu na j. angielski? 

Wiem, że jest taka możliwość, ale u mnie nie jest widoczna w ustawieniach. 

Poradźcie co zrobić. Z góry dziękuję za pomoc. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SkyFly_com_pl Ta opcja jest dostępna wyłącznie dla firmowych, które mogą zmienić wersję językową w zakładce Ustawienia konta oraz klikając w ikonę, po prawej górnej stronie ekranu, dokładnie tak jak na tym obrazku:

photo.jpg 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Ale zdajesz sobie sprawę Ola, że różni użytkownicy mają różne wersje tego menu i nie u każdego jest taka opcja (u mnie np. nigdy nie widziałem możliwości zmiany języka).

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Knowhere mam dwa konta  prywatne i firmowe i są rózne menu , ale opcja zmiany języka jest w każdym

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@mdrogeria Ja mam jedno i u mnie nie ma, ani nigdy nie było (a przynajmniej ja nie zauważyłem).

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Knowhere Bardzo dziękuję za Twoją troskę i tak, mam tego świadomość. Wiem, że chciałbyś znać wszystkie kulisy naszej pracy, więc mogę nawet zdradzić Ci, że mam różnież dostęp do informacji o statusie konta osoby, która zadaje tutaj pytanie. Dlatego też, moja wypowiedź zawiera już informację, że możliwość zmiany wersji językowej posiadają wyłącznie użytkownicy kont firmowych. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Nie, kompletnie nie obchodzą mnie kulisy Waszej pracy, tylko jej efekty, więc ten sarkazm był tu kompletnie niepotrzebny, bo nic do Ciebie Ola nie mam:)

"możliwość zmiany wersji językowej posiadają wyłącznie użytkownicy kont firmowych" - hm,
a dlaczegóż tak?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Knowhere To nie miał być sarkazm, ale jeśli tak potraktowałeś moją wypowiedź, to wybacz. Ja również nic do Ciebie nie mam 🙂 A jeśli chodzi o odpowiedź na Twoje pytanie, to ta funkcja jest przede wszystkim podyktowana wciąż rosnącą liczbą zagranicznych sprzedających na Allegro. To z myślą o nich przygotowaliśmy tę zmianę i na ten moment nie mam informacji, kiedy dokładnie będzie dostępna ona dostępna dla kont prywatnych. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Ale ja nie mam powodu by cokolwiek Ci wybaczać, bo nie mam o co się gniewać:)
A co do pytania, to zadałem je z ciekawości. Czy mam rozumieć, że większość kont zagranicznych, to konta firmowe?

oznacz moderatorów