Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam co zrobić w przypadku, jeśli miałem wystawiony towar a dzień wcześniej go sprzedałem nie zdążyłem zakończyć aukcji a kto go kupił i zapłacił odrazu pieniadze? Jak to teraz rozwiązać ?
@Client:102152689 no .. co ? teraz odbierz pierwszemu bo tu trzeba wyslać .😁
@Client:102152689 źle zrobiłeś, bo umowa jest zawarta i kupujący w sądzie może dochodzić wydania towaru 😞 A to zaboli 😞
Możesz spróbować się dogadać i wytłumaczyć kupującemu jak zrozumie to oddasz kasę, na allegro przez allegro finanse a przez allegro lokalnie musisz wypłacić i przelać na konto które poda Ci kupujący 🙂
@Client:102152689 Skontaktuj się z kupującym, wyjaśnij sytuację i zwróć środki, na Al zwracasz na konto podane przez kupującego.
Zrobiłem zwrot na Allegro, tzn zwróciłem wpłatę środków już nie mam na koncie Allegro, poinformowałem go o tym i on te środki dostanie na konto na Allegro czy jak to wyglada?
@Client:102152689 poinformowałeś i oddałeś, czy poinformowałeś i wyraził na to zgodę ?
Jak zrobiłeś zwrot przez allegro, to dostanie je na konto bankowe z którego płacił 🙂
Tak No poinformowałem i zrobiłem przez Allegro, jak by ja i on chcemy to załatwić polubownie bez problemu . Czyli jeśli tak to działa to w takim wypadku jak mu zwróciłem to ja jestem stratny tylko o prowizje od sprzedanego przedmiotu i tyle tak?