anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

części używane oferty odrzucone nie można aktywować z powrotem.

K-automotive
#7 Wielbiciel

Mam spory problem , po przerwie urlopowej zostały mi zrzucone bez mała wszystkie aukcje niestety próbując je dodać znowu wyświetla się że nie mają dopisanej informacji o bezpieczeństwie. Wszystkie moje ogłoszenia dotyczą Części samochodowych używanych , kiedy próbuję dodać informację o bezpieczeństwie wyświetla mi się komunikat , że nie mogę ze względu na nie podpięcie do produktu tego też niestety nie mogę zrobić . Dzwoniłem do allegro mówią że teraz trzeba by wystawiać nowe ogłoszenia albo z pliku . Miał ktoś podobną sytuację ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @K-automotive, podaj proszę przykład oferty, której nie możesz wznowić. Przyjrzymy się temu 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

K-automotive
#7 Wielbiciel

nr. oferty : 17269627995

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@K-automotive dziękuję, ale jeśli otrzymałeś już od naszego zespołu informację, że jedyny sposób to wystawienie oferty od nowa, to jedyne rozwiązanie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

K-automotive
#7 Wielbiciel

300 ogłoszeń części używanych wystawionych od nowa dodatkowo z niewiadomo jakim problemem były poprzednie ? Brzmi co najmniej ciężko . To nie są produkty gdzie jednostkowo można ocenić jakoś każdego produktu tak samo. Trzeba od początku zdjęcia każdej części robić od nowa pomijam fakt że nie każda z tych części to mała część są tam również silniki czy też skrzynie biegów .

oznacz moderatorów