Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, cześć
Gdzie mi się temat przewinął jakiś czas temu a teraz nie mogę znaleźć jak to się zakończyło...
Przykładowo mam jeden cennik o nazwie DROBNICA - są to przedmioty, które mieszczą się do automatów odbiorczych InPost, DPD, Orlen, ONE itp
Czas realizacji zamówień w tym cenniku mam 1 dzień roboczy
Niestety problem mam z Orlen oraz ONE, gdzie dosłownie trafiają się pojedyncze zamówienia w ciągu 1-2 dni
Niestety u mnie w małej miejscowości kurierzy Orlen oraz ONE to jest loteria, gdzie przeważnie paczki odbierane są drugiego dnia, przez co leci mi mocno jakość sprzedaży i tych dwóch dostawców to u mnie "pięta Achillesowa"
Pytanie czy posiadając ten jeden cennik mogę dla tych dwóch przewoźników zmienić czas realizacji wysyłki z 1 dzień na 2 lub 3?
@AR_Auto_Czesci niestety nie , był czas jak nam rozkopali miasto i miałem poważne problemy z dotarciem do automatów czy punktów , odbiory kurierskie praktycznie nie istniały , kombinowałem jak to ogarnąć żeby nadawać choć co drugi dzień , ale skończyło się wydłużeniem czasu dla wszystkich przewoźników ,łony woziłem 2 razy w tygodniu , pozostałe nadawałem jak zwykle codziennie , nie wpłynęło to znacząco na sprzedaż . Zrealizowany pomysł zlikwidował problemy z nadaniami /nie zdradzę 🤔/