anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czekam na kuriera od 8 do 16

abella7
#9 Pomysłodawca

To jest chore - czekanie na kuriera od 8.00-16.00.Mam punkt odbioru i paczkomat 30 m od pakowalni !!

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@abella7 no i czemu czekasz a nie nadajesz w maszynie?

oznacz moderatorów

abella7
#9 Pomysłodawca

Allegro Packeta ORLEN Paczka - tylko podjazd kuriera .Maszyny skasowane.

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@abella7 od kiedy?

oznacz moderatorów

abella7
#9 Pomysłodawca

OD 13.07 JEST TO PRZESTRZEGANE !!!!

W marcu udostępniliśmy nowe metody Allegro Packeta, które obsługuje ORLEN Paczka. Od metod, które obsługuje Poczta Polska, różnią się sposobem, w jaki je nadajesz.

Jak możesz nadać przesyłki Allegro Packeta, które obsługuje ORLEN Paczka

Przesyłki metodami Allegro Packeta ORLEN Paczka możesz nadać wyłącznie w ramach:

Ten sam kurier może też odebrać od Ciebie przesyłki Allegro Delivery – jednak nie odbierze przesyłek Allegro Packeta, które obsługuje Poczta Polska.

abella7_0-1753085393129.png

Przesyłek Allegro Packeta nie nadasz w punktach odbioru ani automatach ORLEN Paczki.

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@abella7 co do rynków zagranicznych to nie wiem bo nie wchodzimy w to 💩

oznacz moderatorów

abella7
#9 Pomysłodawca

Tak,to dotyczy rynków zagranicznych.

oznacz moderatorów

abella7
#9 Pomysłodawca

Czy ja mam codziennie czekać na kuriera od godz.8.00 do godz 16.00 ?? Jak usunąć tą opcję dostawy z mojego konta ?

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@abella7 zamów jeden podjazd - poczekaj na kuriera a potem sie z nim dogadaj w jakich godzinach orientacyjnie jeżdzi. Mysle że bedzesz w stanie zawęzić oczekiwanie do 2-3 godzin

oznacz moderatorów

abella7
#9 Pomysłodawca

To jest nienormalne. Mając paczkomat i punkt odbioru obok siebie ja muszę dogadywać się z   kurierem. A miało być tak wspaniale.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@abella7 rzeczywiście wyszła komunikacja, która informuję, że paczek w ramach dostawy Orlen & Packeta nie można już nadawać w PUDO i APM.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

abella7
#9 Pomysłodawca

Szkoda bo są to kolosalne utrudnienia dla sprzedawców. Dojdzie na pewno do wielu rezygnacji z tej metody wysyłek.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@abella7 rozumiem, dziękuję za podzielenie się ze ną swoją opinią. Przekaże ją do odpowiedniej osoby.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów