Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ALLEGRO liczy sobie prowizje od kosztów wysyłki. Widzę pozycje np. za 1,- zł znaczek pocztowy + list polecony 6,- zł Czyli razem = 7,- zł
Jaki jest sens sprzedaży za 1,- zł gdzie prowizja ALLEGRO wyniesie np. 6% od 7,- zł czyli prawie połowa zysku zabiera ALLEGRO , a może i więcej . Sprzedawałem tego sporo i chciałem wrócić do tego zajecia , ale nie widzę sensu i dziwię się, że inni mają takie AUKCJE powystawiane
Sprzedaż tanich przedmiotów jest tu teraz kompletnie nieopłacalna .Jedyna szansa to robić większe zestawy aby ograniczyć straty albo zmienić asortyment na droższe przedmioty .
Tak przemyślałem ... Można też przerzucić zwiększone koszty na kupującego - np. zwiększając koszty wysyłki o prowizje ALLEGRO...
@AG_MEDIATOR Już dosyć dawno wprowadzono prowizję od kosztów wysyłki. Od tego czasu sprzedaż pojedynczych tanich przedmiotów stała się nieopłacalna. Allegro w tej sytuacji zaleca wystawianie zestawów, kompletów, zamiast pojedynczych sztuk.
Takie tanie rzeczy, pojedynczo opłaca się sprzedawać jedynie na allegro lokalnie.